Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nők által kevésbé kedvelt férfiak miért vannak mindig megsértődve?

Figyelt kérdés
Ha valaki őszinte magához be kell látnia, hogy a kövér, stílus nélküli, unalmas életet éli férfiak nem épp a férfi ideál részeit képezik a nők gondolataiban. Ennek ellenére biztos van olyan nő, akinek ez megfelelő és örülni tud neki, de nyilván kevesebb. A kevesebbet pedig több ideig kell nyilván keresni.
2019. aug. 15. 18:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

> Szerintetek a nők által kevésbé kedvelt férfiak miért vannak mindig megsértődve?

Szerintem nincsenek mindig megsértődve.

2019. aug. 15. 18:41
 2/16 anonim ***** válasza:
61%

"a nők által kevésbé kedvelt férfiak" nem egyenlő kövér, stílus nélküli, unalmas életet éli férfiakkal

Én sportos vagyok, jól keresek, igényesen öltözködöm, mégse néz rám senki / mindenki lekoptat. És igen, kissé bele tud keseredni az ember, ha mindent megcsinál, amit elvileg "meg kell", mégsem jut neki érzelmi és testi kontaktus.

2019. aug. 15. 19:21
 3/16 anonim ***** válasza:
34%
A férfiakat úgy nevelik hogy ők a teremtés koronái, nekik 1-essel kezdődik a személyi számuk, tehát ők felsőbbrendűek a nőknél. Akik nem sikeresek a nőknél, azok mindig instant nőgyűlölők lesznek, mert nem tanították meg nekik hogy magukban kéne megtalálni és kijavítani a hibát, természetesen csakis a nők lehetnek gonoszak amiért elutasítják őket.
2019. aug. 15. 19:39
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok megsértődve. Megvan a magam stílusa, 55 kiló vagyok, 174 centi. Az életem és a szakmám lehet unalmas. Informatikus vagyok. Bár néha ha a kedvenc metál zenekaraim a közelbe koncerteznek, akkor arra elmegyek.

Igaz. Nem vagyok a nők bálványa. Nem volt egy éjszakás kalandom. Őszintén nem is akarok. Nem az én stílusom. De volt egy barátnőm életembe. Ami 3 hónapig tartott. Azóta csak kudarc.

De én rájöttem hogy a társkeresés nem megy egyik pillanatról a másikra. Türelmesnek kell lenni, és várni. Meg persze figyelmesnek lenni és keresni. Ez alatt mialatt nincs senkim, meg fejlesztem magam. Tanulok gitározni, bővítem a programozási tudásom hogy jobb legyek. Néha a haverokkal leugrunk meginni valamit, vagy elmegyünk bowlingozni, vagy koncertre.

Szóval én nem az vagyok akit a kérdésedbe leírtál. Hiába nem vagyok sikeres.

F/20

2019. aug. 15. 20:21
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 178 centihez heti 3 edzés mellett 80 kilósan nem vagyok kövér, távolról sem. Mégsem kedvelnek a nők, na, ilyenkor mi van!? :) Nem mindig a sztereotípiákra kell gondolni, van akivel semmi különösebb baj nincs, mégsem kell senkinek. Ez szerencse kérdése is, hogy kivel találkozol épp valahol.
2019. aug. 15. 20:38
 6/16 anonim ***** válasza:
79%

Érdekes hogy rögtön a külsőtöket írjátok le.

Ha hiszitek, ha nem, a nőknek fontosabb szempont a személyiség, hogy hogy érzik magukat a férfi társaságában.

2019. aug. 15. 20:44
 7/16 anonim ***** válasza:
11%
Utolsó. Majdnem besza.tam a röhögéstől. Hol vannak ilyen nők, akikről írtál?
2019. aug. 16. 13:45
 8/16 anonim ***** válasza:
67%

Én ilyen vagyok. És kb az összes barátnőm és ismerősöm is ilyen.

Nézhet ki akárhogy a férfi, ha bunkó vagy sótlan.

És szintén, nézhet ki akárhogy, ha kedves és megnevettet akkor bejön.

Az inkább a férfiakra jellemző hogy ha egy nő jól néz ki, akkor az sem baj ha két értelmes mondatot nem lehet vele kommunikálni. De nem is lehet ezért a férfiakat hibáztatni, egyszerűen vizuális típusok.

2019. aug. 16. 14:22
 9/16 anonim ***** válasza:
11%
Bár több ilyen nő lenne. Már, ha igaz, amit írsz. Hány ilyen szövegbe is belefut az ember. "Nem a külső számít." Aztán frászt nem. Nem hinném, hogy a férfiak jobban a külső alapján ítélnének. Szerintem inkább a nőkre jellemző ez. Hozzácsapva elvárásként, hogy a pasas még pénzes is legyen.
2019. aug. 16. 15:21
 10/16 anonim ***** válasza:
62%

Azt pont tegnap ismertem el végleg hogy a nők tényleg a pénzre mennek. Mindig magamból indultam ki és védtem őket hogy ezt csak a férfiak szeretik rájuk sütni. De az az igazság hogy tényleg a pénzre megy a többség. Persze akadnak kivételek.

Viszont a külsőségeket szerintem messze a férfiak viszik túlzásba. Ők ha ránéznek egy nőre és látnak rajta valami számukra elfogadhatatlan hibát, akkor már esély sincs semmire. A nők attól még megadják az esélyt ismerkedésre, viszont ha ebben az ismerkedési szakaszban a férfi mond egy olyan mondatot ami a nőnek nem tetszik, akkor végleg elvágta magát.

2019. aug. 16. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!