Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők által kevésbé kedvelt férfiak miért vannak mindig megsértődve?
> Szerintetek a nők által kevésbé kedvelt férfiak miért vannak mindig megsértődve?
Szerintem nincsenek mindig megsértődve.
"a nők által kevésbé kedvelt férfiak" nem egyenlő kövér, stílus nélküli, unalmas életet éli férfiakkal
Én sportos vagyok, jól keresek, igényesen öltözködöm, mégse néz rám senki / mindenki lekoptat. És igen, kissé bele tud keseredni az ember, ha mindent megcsinál, amit elvileg "meg kell", mégsem jut neki érzelmi és testi kontaktus.
Én nem vagyok megsértődve. Megvan a magam stílusa, 55 kiló vagyok, 174 centi. Az életem és a szakmám lehet unalmas. Informatikus vagyok. Bár néha ha a kedvenc metál zenekaraim a közelbe koncerteznek, akkor arra elmegyek.
Igaz. Nem vagyok a nők bálványa. Nem volt egy éjszakás kalandom. Őszintén nem is akarok. Nem az én stílusom. De volt egy barátnőm életembe. Ami 3 hónapig tartott. Azóta csak kudarc.
De én rájöttem hogy a társkeresés nem megy egyik pillanatról a másikra. Türelmesnek kell lenni, és várni. Meg persze figyelmesnek lenni és keresni. Ez alatt mialatt nincs senkim, meg fejlesztem magam. Tanulok gitározni, bővítem a programozási tudásom hogy jobb legyek. Néha a haverokkal leugrunk meginni valamit, vagy elmegyünk bowlingozni, vagy koncertre.
Szóval én nem az vagyok akit a kérdésedbe leírtál. Hiába nem vagyok sikeres.
F/20
Érdekes hogy rögtön a külsőtöket írjátok le.
Ha hiszitek, ha nem, a nőknek fontosabb szempont a személyiség, hogy hogy érzik magukat a férfi társaságában.
Én ilyen vagyok. És kb az összes barátnőm és ismerősöm is ilyen.
Nézhet ki akárhogy a férfi, ha bunkó vagy sótlan.
És szintén, nézhet ki akárhogy, ha kedves és megnevettet akkor bejön.
Az inkább a férfiakra jellemző hogy ha egy nő jól néz ki, akkor az sem baj ha két értelmes mondatot nem lehet vele kommunikálni. De nem is lehet ezért a férfiakat hibáztatni, egyszerűen vizuális típusok.
Azt pont tegnap ismertem el végleg hogy a nők tényleg a pénzre mennek. Mindig magamból indultam ki és védtem őket hogy ezt csak a férfiak szeretik rájuk sütni. De az az igazság hogy tényleg a pénzre megy a többség. Persze akadnak kivételek.
Viszont a külsőségeket szerintem messze a férfiak viszik túlzásba. Ők ha ránéznek egy nőre és látnak rajta valami számukra elfogadhatatlan hibát, akkor már esély sincs semmire. A nők attól még megadják az esélyt ismerkedésre, viszont ha ebben az ismerkedési szakaszban a férfi mond egy olyan mondatot ami a nőnek nem tetszik, akkor végleg elvágta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!