Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen a beszélgetés abbamar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen a beszélgetés abbamaradását eredményező tényezők?

Figyelt kérdés

Tudod mikor ráirsz egy nőre és egyszercsak már nem válaszol többé.

Most azokról nem beszélek, amikor match és még oda sem érek, hogy irjak, már le is törölt.

2019. aug. 14. 19:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a.pasik.elenyeszo reszenek van csak nemi.leiras igy mas alap nincs csak az az 1db ilyen olyan kep...

A legtobnek meg a lakhely sincsen feltuntetve vagy a kor hianyzik ...

A kepen nem latszik rendesen homalyos hattal van napszemcsiba ....

Peraze tolen ker vagy 10kepet mindenhonnan fotozva...

2019. aug. 14. 22:33
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Szóval szemetek a nők, mert csak a külső érdekli őket, az alapján válogatnak, te meg rögtön törlöd a kövér nőket a fenébe. Mindent értek.
2019. aug. 15. 00:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Igazából ha egy nő nem ír több napon át, akkor én is törlöm... Mert akkor úgy gondolom, nem vesz komolyan. Ilyen nő nekem meg nem kell. Én általában tartom azt, hogy férfi létemre én írok rá először. De már volt pár olyan, aki szó nélkül törölt, még csak ne mis válaszolt. Legalább írhatta volna, hogy bocsi, véletlen volt, vagy valami. Nagyon felszínesek az emberek. De ilyen a világ, és a Tinder is. Egyébként simán benne van, hogy több vasat tart a tűzben. De ez minkét nemre érvényes. Volt olyan esetem, akivel egy hétig beszélgettem, normálisan válaszolt is. Aztán egyszer csak mintha elvágták volna. Megnézte az üzenetem, de nem válaszolt, majd FB-re pár nap múlva kirakta, hogy kapcsolatban XY-al.... Köszi.
2019. aug. 15. 11:38
 14/17 anonim ***** válasza:
72%

10-es, nagyon jól gondolod, csak az a baj, hogy neked az átlagos a brad pitt és társai, pénzzel és manipulált képekkel. Nah szóval a véleményed nem mérvadó (számomra).

A tinder-en kicsúcsosodik az egész, amilyen világban élünk. Nekem is vannak matchok, a dagadtak azok azonnal írnak, kipróbáltam. Magas, sportos férfi vagyok, szóval "kategóriám" keresem. Én azt vettem észre, hogy azok a nők húznak jobbra akik 3-4kategóriával alattam vannak legalább. Persze, hogy panaszkodnak, hogy nem jön össze a normális, mert nem a kategóriáját lövi be. Ez az 1ik probléma, másik meg a folyamatos semmi nem jó. Nem ír vissza ha közben lett 1 látszólag jobb match. Nem képesek elköszönni ha feláll a beszélgetéstől. Kihasználják azt, hogy a férfi megy a nő után, s ezzel vissza is élnek, sőt rákontráznak, mi az h nekik nem jár a legjobb? Erre szoktam mondani a végén 1 ádám marad, meg 2 millió éva. Szándékosan 3 normál fotót tettem fel magamról, s nem írtam ki mim van és mekkora vagyonom, mert nem olyan nőket akartam. De itt a számomra átlagos, azaz kicsi mell, nem a legszebb arc, nem kell sportosnak lennie, de ne legyen elhízva típusú aranyos nőt kerestem. Erre ezeknek a legpofátlanabbak. Ki ha nem ő, van még másik 3000 rajtam kívül. Semmi baj, én a sorba nem állok be ilyenekért az biztos.

32f

2019. aug. 15. 12:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eleg lenne igazabol egy lakhely, kor, es 1db normalisabb kep

A tobbit majd ha talalt van...

Am mindenkinek joga van azt jobbra vagy balra huzni akit akar. :-D

2019. aug. 15. 12:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt csinálnák a férfiak is! :D Nőként én csak azokat húzom jobbra, akikben tényleg látok fanáziát, tehát nem egonövelésre használom. Akit jobbra húzok, az általában engem is jobbra húz. Viszont a matcheimnek kevesebb, mint a fele ír rám... Én mindenkinek válaszolok, érdeklődő vagyok, mégis a férfiak többsége egyszer csak nem válaszol már. Én is csináltam már iylet, amikor kb. vért izzadtam, hogy normális kommunikáció alakuljon ki, nyilván az ilyet nem érdeklem eléggé, akkor meg minek törjem magam?
2019. aug. 15. 12:59
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én meg magas, vékony nő vagyok, átlagos arccal. Jobbra húzni pedig 100+ kilós, engem néz, téged lát szinten kancsal férfiak szoktak. Ennyit arról, hogy csak a nők válogatnak szinten felül. :)
2019. aug. 15. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!