Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen a beszélgetés abbamar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen a beszélgetés abbamaradását eredményező tényezők?

Figyelt kérdés

Tudod mikor ráirsz egy nőre és egyszercsak már nem válaszol többé.

Most azokról nem beszélek, amikor match és még oda sem érek, hogy irjak, már le is törölt.

2019. aug. 14. 19:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
23%
Unalmas vagy, ennyi.
2019. aug. 14. 19:30
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Túltoltad.

Tinder-en nem beszélgetünk sokat. Nem arra lett kitalálva.

2019. aug. 14. 19:31
 3/17 A kérdező kommentje:

3-4 üzenet után kioffolnak

jöhet az oltás, végülis egy ügyvéddel jártam tinderről több mint egy évig.

akkor biztosan lúzer vagyok

2019. aug. 14. 19:34
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
És hova jártál azzal az ügyvéddel? A bíróságra?:D
2019. aug. 14. 19:37
 5/17 A kérdező kommentje:
volt hogy oda is elkisértem ja
2019. aug. 14. 19:43
 6/17 anonim ***** válasza:
87%
A Tinderen (meg minden más társkereső oldalon) olyan mennyiségben nyomulnak minden nőre, hogy azok a legkisebb/legnevetségesebb indokkal (vagy egyszerűen minden indok nélkül) ejtik bármelyik férfit, mivel végtelen utánpótlás van belőlük, ezért eldobható tárgyként tekintenek a férfiakra. Ha a ki tudja hány száz férfi közül épp akadt egy nálad jobban kinéző vagy látszólag gazdagabb, akkor többé nem létezel az adott nő számára.
2019. aug. 14. 19:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem Marcsinak hívták véletlenül?
2019. aug. 14. 20:01
 8/17 anonim ***** válasza:
70%

Nokent

Mikor talalat van rn irok elsore sziat... Majd varok ... Ha 24 oraig semmi akkor torlas

Alt a talalatok 70%a ez.

Minek huzz jobbra ha annyit se tud irni h szia bocs dolgozom majd irok. Vagy h bocs veletlen volt. Vagy egyaltalan...

24 ora varakozas majd torles...

Masok tipikus pelda

Match van szia szia dumalunk estig ... Nem hiv el de azt orja holnap ir majd a masnapi felnapos varakozasom utan a szia mi a helyzet vagy valami ... Arra sem reagal.

24 ora varakozas majd torles.

Masik szia szia majd lenyom valami pua incelesz szoveget es varja a csodat mikorben a noi nemet full lealazta ezek utan ha kozlom h bocs de nem akkor en vagyok a ... Szoval nem szepen elkuld a fenebe.

Torles azonnal

4 fele ... Naponta odaboffent 2 sort. Aut hiszi ennyi eleg ...

5 fele ... Direltbe felre ert egy mondatot es orakig nyomna a sertodott szoveget

Torles

Szoval a pasik sem jobbak ...

Pont ugyan ugy nem reagalnak ha olyan van

2019. aug. 14. 20:08
 9/17 A kérdező kommentje:

ja, csak gondolom ezek azok a pasik, akik külsőre megütik a lécet...

én pl szó nélkül törlöm a kövér nőket ha véletlenül jobbra huzom, és 60% eséllyel match lesz, mivel a tinder szinte csak nekik mutat.

2019. aug. 14. 20:45
 10/17 anonim ***** válasza:
91%

8. Miert van lepontozva?

Ez tenyleg sokszor ilyen. Teljes atlagos pasik ill olyanok akik örülhetnének hogy szoba all velük vki olyan csunyak.

Az 5. félét en nem is ertem. Tenyleg akik direktbe felreertenek vmit le is esik nekik hogy feleslegesen jatsza a sértettet de semmi bocsi vagy ejtsük a temat, puffog tovabb, nem ir.

2019. aug. 14. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!