Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak 30 éves korig! Ez alapján járnátok velem? (kép)
#17 Köszi, ezek szerint te is a normálisak közé tartozol, szal nem hazugságot vársz a kérdésedre... ;)
#19 Persze így látatlanban nyilván nem baj, de nézz utána kérlek az “alma alkat”-nak... nem lesz szép látvány...
#22 Ennyi a lényeg, h sajna nem kizárt... szal egy ilyen pl. alma alkatú nő, mint én, simán lehet undorító (mint én), hiába papíron stimmelnek az adatok... ha nem megfelelően oszlik el a súly, akk ez van, így jártam; a tökéletes BMI-m ellenére egy undi, aránytalan izé leszek - ha nem teszek ellene! ;) Evvan...
23#
Persze,tudom milyen az,de nem a legrosszabb, és legcsunyább végletre gondolok!
Meg szerintem te sem oda tartozol, mert mint ahogy írtad, teszel ellene! ;)
Ez elég lehetetlennek tűnik valóban. Tényleg brutálisan minimális izomzattal kell rendelkezned ahhoz, hogy így nézz ki ilyen magasság/súllyal. Ez azt jelent, hogy olyan kórosan el vagy zsírosodva, illetve annyira kevés az izomzatod, ami JELENTŐSEN VESZÉLYEZTETI AZ EGÉSZSÉGEDET!!
Totális életmódbáltásra van szükséged!
De gondolom észrevetted már, hogy apróbb betegségek, megfázás téged sokkal jobban megviselnek, mint a társadat, nem?
Én elsőnek azt mondanám, hogy állj be egy szálkásító étrendre, mellé pedig heti 2-3 alkalommal sport! Bármi! És akkor ez menjen 2-3 hónapig, szigorúan betartva a dolgokat. Ez a kezdet igazándiból. Itt szoktatod hozzá a testedet az életmódbáltáshoz.
Ha bejött a dolog, de legalább a sportrésze rendben megy, akkor lehetne tovább menni, és akkor már tömegnövelés lenne a cél. Kb fél éven keresztül. Mondhatni az első fázis egy bemelegítés volt ehhez a szakaszhoz, felkészítetted a testedet és főleg az ízületeidet a megterhelésre. Súlyzós edzések következnek. Fel kell szedned havi 1 kg izmot.
Ezzel fel lett építve a téged alkotó váz, egészségessé váltál. Ez kell legyen az elsődleges cél!
Innentől kezdődhet az alakformálás, ha van rá szükséged, már bátran leadhatod a zsírt. Havi legalább 2 kg mínusz lehet a cél.
Itt ismét a szálkásító étrendet kell elővenni, viszont már maga az edzésterv is szálkásításra kell irányuljon. Ennek lényege, hogy úgy tudj fogyni zsírból, hogy az izomzatod megmaradjon.
Elnézést, hogy nem a kérdésre válaszoltam, és teljesen más témában ketdtem el tanácsot adni, de itt tényleg az egészségedről van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!