Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak férfiak rinyálnak, hogy nem tudnak kis településeken társat találni?
Rengeteg ilyen kérdés van, de mindenhol csak férfiak sírnak. Ha nők lennének, akkor bárhol tudnának társat találni könnyen. Akkor most mi van?
Ezek azt gondolják, hogyha nagyvárosban laknának akkor könnyebb lenne barátnőt szerezniük, vagy mi?
Mindenhol sokkal több a férfi. Ráadásul a nagyvárosokban még ott vannak a külföldi férfiak is talonban.
Nincsen férfitöbblet OK
Általános iskolában volt 22 fiú(+én) és 4 lány osztálytársam, végül is ha megosztjuk őket, akkor mindenkinek jut belőle :)
529férfi és 474nő van piciny falunkban, de ebből 311 nyugdíjas többségében özvegy mamika, ám legyen a statisztika szerint az öreg özvegy nő is nő, de mégsem fogok versengeni értük.
Tudom-tudom bennem van a hiba, hogy nem adom lejjebb az igényeimet és azért is, hogy 23fiú 4lány felállásban nem sikerült legalább 3-at gerincre vágnom :), de ha nincs nő akkor legyél b***zi tanácsot sem fogom megfogadni!
-Gimiben 19fiú vs 6lány (szerencsére 4 totál nyitott volt és mindenkit meghódítottak), bennlakásos gimi sajnos nem koedukált, napi 1 óra szabadidő!
-Egyetem tudom én választottam rossz szakot 310 kanos macsó vs 56 csillogó szemű hölgyike :), a lakószintemen 100-110-ből 14 lány volt, 11-nél be is próbálkoztam.
-Munkahely 2hölgy, egyikük a nővérem másik egy 60 éves mamika.
Kérdező nézzél meg egy statisztikát ami a nemeket nem csak %-os formában nézi, hanem koreloszlást is tekintetbe veszi, szerintem meg fogsz lepődni.
> Jó egyyetemre kell jelentkezni. Szemináriumon egyetlen srác voltam. Vad esték voltak na.
A Tinder korában tök mindegy, hogy egyetlen srác vagy valahol. Na meg ki választ egyetemet a nemek aránya szerint?
Az országból az utóbbi évtizedben több mint 1 Millió ember vándorlót ki ezeknek többsége 35 alatti fiatal férfi. Akiknek 80%-a nem is fog visszajönni.
A 60+-os korosztályban a férfiak jó 40%-a már halott.
Az hogy ezen a fórumon nektek a nő az a 20 éves cicababa azért senki nem hibás.
Továbbá rengeteg az elvált kisgyerekes nő aki nektek szintén nem játszik.
Tehát a nő nálatok nem lehet kisgyerekes, 60+-os, kövér.... Csak ez a 3 a nők úgy 50%-át le is fedi.
Huppsz.
És ezt férfikén írom :) További jó rinyát.
Ez aztán igen, nagyon reprezentatív kutatás. :D
Az én munkahelyemen vagyunk 10-en csajok, és van 1 szem férfink. Uramisten, akkor az ország 90%-a nőkből áll??? :D
Kedves 16-os nincs szó semmilyen kutatásról, a kis lakosszámmal rendelkező településekre vonatkozott a kérdés és ennek megfelelően leírtam nálunk mi a helyzet, kiegészítve a tapasztalataimmal a lakhelyemen kívül.
Tudom sértő lehet másnak az élettapasztalata, ha az nem egyezik a személyes véleményeddel, ilyen az élet bele kell törődni, nem azonosak az élethelyzetek amikkel szembesülünk.
A lakosságszámra vonatkozóan rendszeresen kérdések merülnek fel a falugyűlések alkalmával, az 1000fő felett tartásra rengeteget költött a korábbi polgármesterünk, ráadásul a saját vagyonából, a teljes fizetését felajánlotta a megoldás érdekében.
Neki hála megmaradt az óvoda, az általános iskoláért is küzdött (de megvétózták), valamint az 1000fő alatti lakosszám miatt megszüntetett posta ismételt megnyitása is neki köszönhető.
Kitartó, önfeláldozó munkájával elérte, hogy növekedjen a lakosság létszáma. Nagycsaládosok számára, a saját pénzén vett házakat ingyen rendelkezésére bocsájtotta a beköltözőknek, fizette a számlákat és segített a munkakeresésükben.
Mivel független polgármester volt ezért több irányból is támadták, támadták továbbá amiért nem törzsgyökeres lakosoknak adott a saját vagyonából, nekik meg nem. A mandátuma lejárta után nem volt hajlandó ismételten a politikai harcmezőre lépni, amit sokan bántunk, de elfogadtuk döntését.
Ezúton elnézést szeretnék kérni azoktól is, akik fiatal 20-as éveikben járnak és a 60+os kategóriában keresik a jövendőbeli barátnőjüket, leendő feleségüket és családalapítást terveznek.
Kedves 14-es kívánom, hogy találd meg az álmaid beteljesítő hölgyet, minden tiszteletem a tied, hogy a nagy korkülönbség ellenére is büszkén büszkén felvállalod a szerelmed!
Bátran leírhatjátok, mivel nem értetek egyet, nyugalom nem harapok :)
Illetve, ha valaki mást is megsértettem volna, akkor kérném, hogy ne küldjetek privátban több anyázós levelet, előre is köszönöm!
lehetőleg próbáljuk meg a véleménykülönbségünket békés formában megbeszélni, ha erre ti is nyitottak vagytok, de ez csak egy javaslat, ha élsz vele OK, amennyiben nem elfogadom, de ismételten kérnélek benneteket a privátos anyázást minimalizáljátok, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!