Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rinyálnak itt sokan, hogy nincs párjuk, meg "hogy lehet így élni. " kezdetű kérdéseket írnak?
Ha még nem tűnt volna fel a 41 éved alatt: mindenki másképp gondolkozik.
Van, aki egyáltalán nem akar társat, míg van, aki számára elengedhetetlen egy szerelmi partner.
22/N
A társ az társ, a kolonc hátráltat, bár a franc tudja 10 év múlva mit mondok :D
31/f
1-es:
Nem a párral van baj, hanem a rinyálással és a kapcsolatfüggőséggel. :) Ez az egész kapcsolódás elvileg spontán megy végbe, nem lehet erőltetni, siettetni. :) Hiába sírnak egyesek, hogy nem jön össze.
Ez olyan, mint a lottó vagy bejön vagy nem.
Kb. az esélye is annyi, hogy működjön, mint egy szerencsejátéknak. :D
5-ös:
Ott a pont, látom nem csak én látom így:)
Nem buzdítok senkit, de ennek csak előnyét látom, mivel már voltam kapcsolatban/házas korábban. :D
Ha valaki megkérdezi, hogy "jó e kapcsolatban lenni?",
hát nem baz#meg, egyáltalán nem. :)
No igen, de vajon ha akkor mondják, mikor még kapcsolatban akartál lenni, akkor vajon eltett él volna róla, hogy legyen, csak mert valaki másnak, mint aki te vagy, rossz tapasztalata volt? Ha már játék... ha játszol, a játék élvezetéért tedd. Ha van tét, akkor ne azt játszd meg, amennyid van, hanem annyit, amennyi nem zavar, ha nincs :). Oké, nekem is rossz tapasztalataim voltak eddig, igaz nem voltam házas, de nyilván különbözünk.
31/f
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!