Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak ki akarja használni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak ki akarja használni a hányatott helyzetem, hogy így szedjen fel?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akitnek a viselkedését nem tudom hova tenni. Én jelenleg depressziós vagyok, és komoly testi bajaim is vannak, anyagilag is nagyon rossz helyzetben vagyok, minden téren kilátástalan a helyzetem. Na most van egy férfi, aki feltűnően kedves velem, nagyon sokat törődik,állandóan kérdezi, hogy vagyok. És minden gondomat meg akarja oldani, jó orvost,olcsó albérletet, mindent inézni akar nekem,mert elég nagy kapcsolatrendszere van,semmit se fogadtam el, pedig sokat erősködött,még külön mondta is,h tudja, h én nem akarom őt kihasználni. Viszont ő belém van zúgva. Tehát ezeket a dolgokat nyilván abban a reményben csinálja, hogy utána hálával tartozzak neki és összejöjjek vele. Nem fogadok el tőle amúgy semmi szívességet pont ezért,mert nem akarom, h tartozzak neki.
2019. aug. 14. 16:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki valakibe bele van zúgva, akkor gondolod, elnézi, hogy a másik kínlódik ? Inkább légy magadhoz őszinte és gondolkozz el azon, hogy miért vagy beszarva és miért gondolod az, hogy méltatlan vagy a szeretetre, téged csak megbaxni lehet. Aztán azon is gondolkodj el, ha valakinek van olyan háttere, kapcsolatrendszere, hogy megengedheti magának, hogy kihúzzon a szarból, akkor vajon arra is elég-e, hogy ennek töredékéért baxon, ha akar. Ennek fényében vizsgáld újra, hogy vajon mit akarhat tőled.

33/f

2019. aug. 14. 18:58
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
Így legalább nem csak csóró és beteg leszel, hanem még magányos is.
2019. aug. 15. 05:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál, hogy nem kihasználni akar, hanem tényleg segíteni neked? Mert fontos vagy neki? Ha beléd van zúgva, az nem kihasználás... Segíteni akar neked, és egyszer bízok abban, hogy majd összejöttök. De nem amiért, hogy segít vagy sem. A segítségtől függetlenül is reménykedik ebben.
2019. aug. 15. 11:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze az lenen a legtisztább, ha megmondod neki őszintén, hogy nem akarsz kapcsolatot, főleg nem vele, azért mert külsőleg nem jön be, és mert XY. Ennyi. Ne áltasd akkor reményekkel.
2019. aug. 15. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!