Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg rengeteg olyan férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg rengeteg olyan férfi van aki csak álszentségből vagy manipulatív hazugságból mondja azt, hogy komoly kapcsolatot keres, holott ez nem is így van?

Figyelt kérdés

Valóban rengeteg a társkereső férfi, ezt húgom is tapasztalja, neki is több ezren írnak társkeresőkön. De állítólag azt tapasztalja, hogy szinte mindegyik olyan, hogy legfeljebb azt mondja, hogy persze ő komoly barátnőt szeretne, de igazából bármi jó neki. Tehát ahogy esik úgy puffan, ha csak szex lesz a dologból akkor ő azzal is csak nyert. Valójában nem is akarnak mást. Csak ha esetleg jönne valami csoda, egy gyönyörű fiatal nő akinek sem anyagi se semmilyen elvárása nincsen és feltétel nélkül imádná őt mint a mesékben, akkor esetleg kellene komoly kapcsolatra is.

Így miért csodálkoznak a férfiak, hogy túl sokan vannak társkeresőn, ha egyszer minden férfi álszent és így gondolkozik? Nem elszántak arra, hogy komoly kapcsolatot találjanak.

2019. aug. 13. 18:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%
Élőben is sok a patkány, aki szerelmet hazudik, aztán pont akkor hagy sz... rban, mikor amúgy is földön fekszel.
2019. aug. 13. 19:43
 12/17 anonim ***** válasza:
33%

"ha egyszer minden férfi álszent és így gondolkozik?"

És akkor mi, férfiak általánosítunk, ugye.

2019. aug. 13. 19:48
 13/17 anonim ***** válasza:
24%

Nem csak a férfiak ilyenek, a nők is ugyanúgy.

A nők és férfiak is ugyanúgy mondják a másiknak, hogy életem szeretlek, mindennél jobban én vagyok a legboldogabb, hogy veled lehetek! :)

Tudod hányan mondják ezt azért, hogy a másik befogja a száját??? Millióan!

2019. aug. 13. 19:50
 14/17 anonim ***** válasza:
73%
Neem, dehogy, ilyen még biztos sosem volt az univerzumban. Hiszen ez hazugság lenne
2019. aug. 13. 20:34
 15/17 anonim ***** válasza:
70%
A férfiak csak azt mondják amit a nők hallani akarnak...
2019. aug. 13. 21:55
 16/17 anonim ***** válasza:
24%

Én a Tinderen komoly kapcsolatot kerestem.

Pont ezért nem volt a legtöbb lánnyal több mint 1 randi, mert hamar kiderült, hogy nem girlfriend material.

Most is onnan van komoly kapcsolatom.

2019. aug. 14. 15:59
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szegény... Több ezren írnak neki, de gyökereket választ közülük. Cserélnék vele egy pár napra. Mondjuk milyen lenne, ha 3 üzenetet tudna váltani 2 év(!) alatt, kettőre nem válaszolnának, egynél pedig tőmondatokban elhal a beszélgetőpartner. Majd akkor szóljon, ha neki is ilyen szinten nehéz párt találni.
2019. dec. 23. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!