Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon Magyarország hány százaléka látogatja rendszeresen ezt a kategóriát?

Figyelt kérdés
Ha esetleg áttennék másik kategóriába, a Felnőtt Párkapcsolatokra gondolok, illetve a Szexualitásra.

2019. aug. 13. 15:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem sokan. :D Rendszeresen szerintem 100-200 ember max. Írni meg még annál is kevesebben.
2019. aug. 13. 16:38
 12/15 anonim ***** válasza:
75%

"Hát, ez megnyugtató. Én sokkal többre tippeltem volna."

Szerintem ide kb ugyanaz az 50-60 rinyáló luzer jár fel évek óta. Mivel 1 ember kitudd írni ezer kérdést is.

"Milyen igaz." Írd ki GYIK-re vagy 10.000 X hogy nincs barátnőm "biztos" hogy azonnal lesz. (Komolyan vicc ez a topik.)

2019. aug. 13. 19:23
 13/15 anonim ***** válasza:

a toplista alapján 500-an tuti regisztráltak ide.

persze a fele már jóideje nem lehet itt.

De mivel én 200. ember után vagyok és hetente 2-3x feljövök ide így 200 aktív embert gondolok jelenleg, ebben a kategóriában

2019. aug. 13. 20:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a sok kéretlen privát üzenet elüldözte a tagokat.
2019. aug. 13. 23:14
 15/15 A kérdező kommentje:

Valóban jobb volt régen, én is jó régóta itt vagyok, pedig fiatal vagyok.

De örülök, hogy ilyen kevesen használják, mert többek között ezért nem is akarok már ismerkedni, mert attól félek, hogy a jövendőbeli barátom is itt rinyáló nőgyűlölő lúzer, akinek mindegy, hogy ki, csak legyen végre nője... Komolyan, ez úgy elvette a kedvemet mindentől...

2019. aug. 14. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!