Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fogok valamikor párt találni?
Eddig még nem találtam barátnőt. Neten is sokat próbálkoztam, élőben is, de senkivel sem lesz semmi. Régebben nem gondoltam hogy ilyen nehéz ez a pártalálás. Mostanában sokszor úgy érezem hogy megőrülök barátnő nélkül. És hogy nekem sosem lesz már.
Az egész nyár a munkáról szólt, mert nyaralni nem voltam, mert nincs barátnőm akivel mehettem volna. Régebben a családdal mentem, de már nem. Szóval szerintem legközelebb akkor fogok nyaralni menni ha lesz barátnőm(ha egyáltalán lesz valaha).
Még egy lány kezét sem fogtam meg, 22 éves létemre, jó oviban igen:D
Nem tudom miért nem akar nekem összejönni, pedig nem nézek ki annyira rosszul:) És nem vagyok bunkó, beképzelt, vagy ilyesmi.
Egyedül nem az igazi. Szomorú lennék amiatt hogy más boldog a párjával én meg egyedül szomorkodom.
2 es
Köszi, nagyon rendes vagy! Amúgy nem vagyok már szűz kisfiú :)
"Még egy lány kezét sem fogtam meg, 22 éves létemre."
"Amúgy nem vagyok már szűz kisfiú :)"
Akkor csak szimplán hazug, akinek még annyi esze sincs, hogy a hazugság konzisztenciáját fenntartsa két hozzászólás erejéig. :D
Miért lennék hazug?
Nem szerettem azt a lány, nem voltam belé szerelmes, és nem is jártunk. Így a kezét sem fogtam meg.
Rosszlanyok.hu - azoknak nem a kezet kell fogdosni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!