Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én fogok valamikor párt találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én fogok valamikor párt találni?

Figyelt kérdés

Eddig még nem találtam barátnőt. Neten is sokat próbálkoztam, élőben is, de senkivel sem lesz semmi. Régebben nem gondoltam hogy ilyen nehéz ez a pártalálás. Mostanában sokszor úgy érezem hogy megőrülök barátnő nélkül. És hogy nekem sosem lesz már.

Az egész nyár a munkáról szólt, mert nyaralni nem voltam, mert nincs barátnőm akivel mehettem volna. Régebben a családdal mentem, de már nem. Szóval szerintem legközelebb akkor fogok nyaralni menni ha lesz barátnőm(ha egyáltalán lesz valaha).

Még egy lány kezét sem fogtam meg, 22 éves létemre, jó oviban igen:D

Nem tudom miért nem akar nekem összejönni, pedig nem nézek ki annyira rosszul:) És nem vagyok bunkó, beképzelt, vagy ilyesmi.

2019. aug. 12. 22:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak a nyaralás részét kommentálnám. Egyáltalán nem ciki egyedül utazni, ha van rá lehetőséged, szerintem menj! Gyűjtsél csak élményeket, tapasztalatokat, hasznodra válik.
2019. aug. 12. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem fogsz. 5-6 éves lemaradásban vagy tapasztalatszerzésből, a korodbeli lányok már nem szórakoznak kispályás szűzfiúkkal.
2019. aug. 12. 22:21
 3/8 A kérdező kommentje:

Egyedül nem az igazi. Szomorú lennék amiatt hogy más boldog a párjával én meg egyedül szomorkodom.

2 es

Köszi, nagyon rendes vagy! Amúgy nem vagyok már szűz kisfiú :)

2019. aug. 12. 22:44
 4/8 anonim ***** válasza:

"Még egy lány kezét sem fogtam meg, 22 éves létemre."

"Amúgy nem vagyok már szűz kisfiú :)"

Akkor csak szimplán hazug, akinek még annyi esze sincs, hogy a hazugság konzisztenciáját fenntartsa két hozzászólás erejéig. :D

2019. aug. 12. 22:48
 5/8 A kérdező kommentje:

Miért lennék hazug?

Nem szerettem azt a lány, nem voltam belé szerelmes, és nem is jártunk. Így a kezét sem fogtam meg.

2019. aug. 12. 22:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretted, annyira nem hogy még a kezét se voltál hajlandó megfogni, de a farkadat azért belemártottad? Ez egyre gázabb.
2019. aug. 12. 23:14
 7/8 anonim ***** válasza:
:DDD
2019. aug. 12. 23:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Rosszlanyok.hu - azoknak nem a kezet kell fogdosni :)

2019. aug. 13. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!