Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 10/10es vagy 10/9-es lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 10/10es vagy 10/9-es lány és egy csóró 10/1es,10/2-es férfi boldog hosszú párkapcsolatra, létezhet?

Figyelt kérdés
2019. aug. 12. 13:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Csóróé nem. Lóvésból 1000/1-es is jöhet. Lóvésnak még ezt is elnézik a nők, hogy verje Őket, csak az anyagi jólét fenn legyen tartva! Facebook posztképe és insta posztképes életet kell élni már a nőknek, a fajfenntartástól sokkal fontosabb az anyagi létbiztonság állapota. Elvárás a 800 E fölötti fizetés, hogy a házimunkát bejárónő végezze, hogy a függetlensége meglegyen a kapcsolaton belül, és hogy mindent, de mindent a pasi fizessen (szoli, műköröm, fitness, kisállat, ruházat, kiegészítők, éxerek, aktuális trendnek megfelelő mobiltelefon, annak a számlái, saját autó, annak üzembentartási költsége, biztosítási díjai esetleges károk helyreállítása, okozott károk kifizetése, büntetések kifizetése, emellett, nyaralások - évi 2 külföldi - és kirádulások - minimum 2 szintén külföldön - kaja legyen az asztalon emellett néha el kell vinni méregdrága étterembe) és neki semmit ne kelljen csinálnia, dolgozni se kelljen elmennie!

10/10-es és 10/9-es lányok elvárásainak megfelelni nehéz, így a 10/10-es és a 10/9-es lányok általában rövid kapcsolatokat futnak. Ráadásul 7-8-9 évenként generációváltás van, így azok elvaultakká válnak. Az újak bevállalósabbak, kompatibilisebbek az új trendekkel, stb. Aki most 10/10 - 10/9-es az 10-15 év múlva (már 10/7-es 10/6-osként) más pénzkeresési formát nem találva a rosszlányokon lesz fenn, mint hirdető. Egyrészt mert a gyári munka degradáló számukra, az irodai munkához nincsenek meg a képességeik, meg mivel sík hülyék a matekhoz, azt elhiszik, hogy ez könnyű pénzkereseti forma. "Csak szétteszem a lábam, behunyom a szemem oszt kész!". Aztán jönnek sorba a pofonok - a napokig meg nem szólaló telefon, a bunkó vendég, a lekezelés, a lealázás, bántalmazás, félelem és kiszolgáltatottság, satöbbi. A generáció váltás ide is be fog gyűrűzni. 20 éve még kevés lánynál volt natúr francia. Azoknál, akik vállalták is - extrában volt. Ma már sokaknál alap a szájbaélvezés, alap a csók vagy az ujjazás .... néhányaknál már az anál is. Újabb 20 év és még több dolog kerül alap kategóriába. A verseny nagy, a prostik száma növekszik. Ma Pesten 850-900 körüli hirdető van csak a rosszlányokon.

2019. aug. 12. 14:01
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

És ez az amiért nem érzem magam a "társadalom" részének. Legalábbis az ún. "átlagemberek" (magukra utalnak így, nem én találom ki) dogmáit és lelkivilágát elutasítom.

2019. aug. 12. 14:03
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
#12 Mikor a folyó megárad s elsöpri ismert világunk, nem jó taktika szembe fordulni az árral. Inkább szörfözni kell a hullámokon.
2019. aug. 12. 14:06
 14/17 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem hülyeség a szinteken szörfözni, inkább nem kell energiát adni ennek az egésznek.
2019. aug. 12. 14:34
 15/17 anonim ***** válasza:
82%
Kedves 48%, az a baj a bölcselkedéseddel, hogy pont az ilyen hozzáállás tartja életben ezt a gusztustalan pontozgatást meg a párkapcsolatok "húspiaci" értékelését. Nő vagyok. Nem vagyok és sosem voltam húspiaci termék. Amikor összejöttem a volt férjemmel, akkor emberként is vonzódott hozzám és én is hozzá. Nem érdekelt a magassága, az egzisztenciája, őt sem érdekelte, hogy nem vagyok nádszál karcsú, szépnek tartott úgyis. Fogalmam sincs,melyikünk mennyit ért valamiféle húspiacon, mert a szívemre hallgattam és szerelmet kerestem. Most megint egyedül vagyok, de ha engem valaki húspiaci árucikknek tart, azzal nem jövök össze, még ha egyedül maradok, akkor sem. Mert én sem tartom annak az embereket. Nem érdekel, egy ember mennyit ér valami tőlem független, mások által felállított listán ami csak arra jó hogy megnyomorítsa a hiszékeny emberek életét. Aki ennek a trendnek behódol, az sekélyes és ostoba. Igaza van Edricusnak. Éljenek a kívülállók.
2019. aug. 12. 14:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom elképzelni, hogy egy komikus filmen kívül a való életben ilyen kapcsolat létezhetne.
2019. aug. 12. 14:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg négyzetszőr.
2023. ápr. 26. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!