Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondoltok a hosszú hajról?
Arra gondoltam, hogy megnövesztem. Egyszer mindent ki kell próbálni, nem? És addig növesszek még hajat, amíg van :D
Nektek amúgy tetszik?
21F
Nekem nem, de biztos van akinek igen.
Annak ellenére hogy nekem nem tetszik azt javaslom növesztd meg ha arra vágysz. Max levágatod, ha mégsem tetszik
#3-as sokaknak van középen elválasztva, mi azzal a gond? :) vagy csak az, ha zsíros?
Pl a hosszú hajú gitáros, aki sapkában van, szerintem rohadt menő
Szerintem ha meg akarod növeszd meg!
Anno én is megtettem, viszont ég és Föld a különbség hány csajnak jöttem be hosszú és hánynak így rövid hajjal.
Egyszerűen nem jön be a csajoknak, kb olyan, hogy neked bejön a nagyon rövid hajú lányok? Van 1-2 akinek jól all de a többségnek nem.
van akinek jól áll, van akinek nagyon nem.
Szerintem mondjuk leginkább a dús hajú srácoknak előnyös, amikor valaki 3 szál hajat növesztget az inkább taszít.
Próbáld ki, és meglátod jó e. Nincs átfogó véleményem a hosszú hajú srácokról, mert azok közül akiket láttam, 10ből 7 nek borzasztóan állt, a többinek meg eszméletlenül jól.
#3-as vagyok
Igen, inkább az a baj ha zsíros ès lenyalt.
Nemnemnem!!
Na, azok a lányok akik azt mondják, hogy nem tetszik nekik a hosszú haj srácokon azok pontosan EZÉRT mondják: hosszú,középen elválaszott,zsíos hajú,fekete ruhákat/bandáspólót és csuklószorítót hordó gitáros rockerek, akik azt hiszik magukról hogy jó faszik,de nem,esélyük sincs nőt találni magknak. NE tedd ezt magaddal.
ui:nyilván a depresszió gitárosának jutnak nők,ha más nem,akkor rajongók
uiui: semmi bajom egyébként a rockzenével
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!