Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány fejben beteg vagy hogy a fenébe létezhet ilyen őszinte felszínességmentes kapcsolat?
https://www.youtube.com/watch?v=f8Gub_g__Dw&feature=youtu.be..
Valaki egy kérdésemhez linkelte ezt a yt csatornát és egész egyszerűen értetlenül állok előtte. A srácnak valami komoly rendellenessége van, a csaj meg kb. min. 8/10-es és megkérte a kezét a barátja, amire igent mondott a lány. Ez valami baromi nagy médiahecc vagy hogy lehetséges két ilyen különböző ember együttélése?
Szerintem eléggé clickbait, kamu sztori.
Ha meg tényleg valós, akkor sok oka lehet...
A srácnak izomsorvadása van. Ettől függetlenül még lehet szerethető személyisége, habár nekem ennyi kevés lenne egy kapcsolathoz.
Itthon is van ilyen. Pl. Mosolyka es a férje ugyanez.
#13 persze, nem teljesen ugyanaz. Csak abbol a szempontból, hogy izomsorvadásos beteg és egészséges ember közti kapcsolat, házasság.
Persze, megpróbált nő maradni. De azt is leírta, hogy még a fenekét is a férjének kell kitörölni, mert egyedül képtelen rá. Ha a férj nem tenné, akkor egy 24 órás ápoló kellene neki. Vagyis mindig hármasban lennének. Szoval sehogy sem ideális. Mindenben egy másik emberre van utalva. De persze van akinek jó az ilyen kapcsolat, ahol a másik fél 100% tőle függ...
Kérdés, hogy egyáltalán szexuális kapcsolat mennyire van köztük. Becsülöm és tisztelem Mosolykát azért amit tesz, amiket elért, és hogy erején felül próbál megtenni mindent amit lehet. De én nem tudnám összekötni az életemet egy eleve beteg emberrel, aki 24 órás ápolást és felügyeletet igényel, önállóságra teljes mértékben képtelen, és akiről már a megismerkedéskor tudni lehet, hogy nem fogunk együtt megöregedni, mert a betegségébe pár éven belül belehal. De nyilván van aki ezt mashogy gondolja.
Nem csak az egészségeseknek van joguk a boldogsághoz és a szerelemhez. Csak azt nem értem, hogy az egészséges félnek mi a jó abban, hogy lényegében egy beteg embert ápol 0-24ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!