Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tényleg elvárják azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg elvárják azt hogy az utcán vagy bárhol fizikálisan meg tudd őket védeni, tehát legyél erős és magas, izmos, bátor?

Figyelt kérdés
2019. aug. 11. 22:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

Nem várják el mind.

A kisöcsémmel egyszer órákig prank videókat néztünk a youtube-on. Egy csomószor amikor ilyen gonosz bohóc meg sátánista apácák jelentek meg akkor a pasi szimplán elrohan és otthagyja a csajt.

Ellenben ismerek olyan mma-okat, akik meg incelek.

2019. aug. 12. 00:27
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

Én sem vàrom el hogy egy izmos, kettes szekrész legyen egy férfi, de azért legyen egy kiàllàsa.

És igenis legyen férfi, tudjon megvédeni ha baj történne. Ne nekem kelljen nőkènt megvèdenem egy csapat férfitől.

2019. aug. 12. 02:33
 13/14 anonim ***** válasza:
62%

Nem szempont. Sose kerültem olyan helyzetbe, amikor meg kellett volna vèdeni.

Olyan volt, hogy a férjem még csak udvarolt. Kint beszélgettünk az utcán a szomszéd nénivel. Arra jött egy anyuka és egy pici gyerek kismotorral, egy kóbor kutya meg rámozdult a gyerekre. A férjem gondolkodás nélkül a védelmére kelt és elriasztotta. Na akkor hatalmasat nőtt a szememben.

2019. aug. 12. 06:36
 14/14 anonim ***** válasza:
75%

Ez nem függ össze a fizikummal, ez abszolút személyiségi kérdés. 5 támadó kancigánnyal szemben (akiknek valószínűleg kése is van vagy valami) mégis, mit tudna kezdeni egyetlen férfi? Hát, még ha engem is védenie kell közben? Nyilván semmit nem ér a magassága és az izmai ilyen helyzetben, a kancigányok meg amúgy is falkában támadnak, szóval ez semmiféleképpen sem lehet indok.

Viszont a férfias viselkedésbe igenis hozzátartozik, hogy kiáll értem. Akármilyen szituációba is keveredünk. Illetve ha olyan a helyzet, mint az előző válaszolónál, akkor gond nélkül megteszi a szükséges lépéseket. Ehhez nem kell magasnak és izmosnak lenni, de határozottnak, bátornak és kellően érettnek igen.

Amúgy olyan férfivel szóba sem állnék, aki agresszióval akarja megoldani a konfliktushelyzeteket. Az nem gyávaság, hogy valaki látja a fenyegetően közeledő arcokat, és ezért inkább elkerüli a balhét, az józan ész és életösztön. Aki ezekbe direkt belemegy, az az én szememben nem férfi.

2019. aug. 12. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!