Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tényleg elvárják azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg elvárják azt hogy az utcán vagy bárhol fizikálisan meg tudd őket védeni, tehát legyél erős és magas, izmos, bátor?

Figyelt kérdés
2019. aug. 11. 22:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Normál esetben igyekszem vigyázni magamra és nem keveredni olyan helyzetekbe ahol erre szükség lenne.
2019. aug. 11. 22:44
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Jogosan várják el. Ez nem azt jelenti, hogy boldog-boldogtalanba beleállj, mint a fukszos czigányok.
2019. aug. 11. 22:45
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Nem unjatok még?
2019. aug. 11. 22:46
 4/14 anonim ***** válasza:
43%
Soha nem kerültem még ilyen helyzetbe, nekem ez nemis szempont párválasztásnál. Egyszerűen szexuálisan jobban vonz egy magasabb, izmos férfi, mint egy dagadék vagy kis nyeszlet, feminin pasi. Bocsi, ha valakit megsértettem, de az ízlésemen nem tudok változtatni.
2019. aug. 11. 22:46
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Ez túlzás, de az, hogy a férfi legyen nagyobb és erősebb a nőnél az ösztön. Elemi ösztön. Ezért keres nála nagyobbat egy nő es önmagánál kisebbet egy férfi.
2019. aug. 11. 22:47
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Ha úgy alakul akkor ne fusson el és ne hagyjon ott.
2019. aug. 11. 22:48
 7/14 anonim ***** válasza:
80%

Engem nem érdekel különösebben hogy izmos és magas e vagy sem.

Egyszerűen legyen meg az a fizikuma hogyha tényleg beleköt valaki a barátnőjébe akkor meg tudja védeni. Nem elsődleges az erőszak,elég szóban is de ugye ahhoz meg bátorság kell, szóval..

2019. aug. 11. 22:48
 8/14 anonim ***** válasza:
83%

2x védtem még életemben én a mellettem lévő fiút.

Az egyik esetben belénk kötöttek ismeretlenek. Baráti társaság voltunk, nem párok.

Gáz volt.

2019. aug. 11. 22:49
 9/14 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem szóban sem kell. Ilyenkor kell levegőnek nézni a hőbörgőket (bolond lukból bolond szél fúj) és szépen elmenni onnan, főjenek csak a saját levükben.

Ha meg támadna, akkor elővenni a pisztolyt. Annak láttán úgyis elmennek, és nem kell az ezres kar meg a kockahas.

2019. aug. 11. 23:31
 10/14 anonim ***** válasza:
86%
Én nem várom ezt el... annyit várok el, hogyha belénk kötnek, akkor ne bőgve rohanjon el engem ott hagyva a kakiban, hanem legalább annyit mondjon, hogy "fuss, édesem".
2019. aug. 11. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!