Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan emberrel, akinek nem lehet gyereke?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy ez már akkor kiderült a személyről, mielőtt a képbe kerültetek volna.
Az illető elmondja nektek pár randi után, és felteszi a kérdést, hogy elfogadnátok-e így.
2019. aug. 11. 12:52
2/23 anonim válasza:
Mivel már van gyerekem és nem szeretnék többet, ezért igen.
3/23 anonim válasza:
Igen. Nem a gyermekben látom az élet értelmét. Van olyan nő, akivel vállalnék gyereket, de boldog és teljes életet tudok élni e nélkül is.
4/23 A kérdező kommentje:
Akkor is összejönnétek az illetővel, ha fiatal, húszas éveibe van és ti is?
2019. aug. 11. 12:59
5/23 anonim válasza:
Persze. Soha nem volt és nem is lesz nekem annyira fontos a gyerek kérdés, hogy emiatt eldobjak egy jó kapcsolatot olyannal akit szeretek. Alapvetően szeretnék gyereket de hogyha nem jön össze akkor nem. Ezer más célom van ezen kívül.
6/23 Estádio de Felchút válasza:
Persze, miért ne?
Most nekem attól még lehet.
7/23 anonim válasza:
Ez egy elég egyértelmű válasz.
Aki szintén nem akar gyereket annak tökéletesen megfelel.
Én sem akarok gyereket soha.
8/23 anonim válasza:
Ha kedvelem és látom vele a lehetőséget egy jó kapcsolatra és benne van hogy mesterséges megtermékenyítéssel teherbe essek majd nem érdekelne sőt örülnék hogy védekezés nélkül is mehet a szex és nem kell azon görcsölni hogy hat e a gyógyszer. Semmivel nem indulna nagyobb hátránnyal mint bárki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!