Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem azt, hogy manapság a csajok többsége
szinte tökéletes, aminek nem tudok megfelelni?
Figyelt kérdés
Nemrég néztem egy gyógyszerész csaj profilját: tökéletes alak, elképesztő intellektus (saját gyógyszer fejlesztése), sugárzik róla a tökéletesség. De ez elmondható 10-ből kb. 8 csajról. Már rég megcsinálták a 2. diplomájukat is, komoly cégeknél, komoly szakmai munkát végeznek, külsőre tökéletesek, hedonisták és mindenben kiemelkednek. Orvosok, közgazdászok, gyógyszerészek, biomérnökök, fogorvosok stb. Eközben én 26 múltam, egy nyomorult szakdolgozatot nem tudok megírni egy éve (már csak ez van hátra) és életemben nem dolgoztam még semmit, ráadásul utálok a szakmámat is, szóval ha sikerül a diplomám akkor is más területen fogok dolgozni (akár melósként). Se kocsim, se lakásom, se egzisztenciám, a külsőről meg természetesen már nem is beszélve. Ezeknek a csajoknak természetesen hasonló kaliberű pasijaik vannak: mérnökök, informatikusok, jogászok, menedzserek stb. És tényleg a legtöbb mai lány ilyen topkategóriájú, aminek a szintjét nagyon nehéz megugrani. Emiatt sokszor nem is bánom, hogy nincs barátnőm, mert tudom, hogy úgyse tudnék nekik semmit se megadni.
És mi van a 10 nőnől azzal a kettővel aki nem tökéletes? Miért nem nekik próbálsz megfelelni? Vagy neked is azért a tökéletes kéne, és a maradék kettő nem elég jó? Kettős mérce...
Amúgy meg amikor egy helyre jár az ember sokáig, akkor általában hasonló kaliberű emberekkel találkozik, és hajlamos azt hinni egy idő után, hogy mindenki ilyen. Az én egyetememen is szinte minden lány tökéletes külsejű, profi sminkes, profi divatérzéke van stb. De azért ha kimész a nagyvilágba, nem mindenki ilyen.
2019. aug. 10. 16:51
23/27 anonim válasza:
9-es vagyok, pontozzatok le csírák, az igénytelen tömegsrácoknak lehet hogy magukhoz képest 10-ből 9 lány tökéletes. Nézőpont kérdése. Akinek van valamennyi agya az pedig tudja hogy szép értelmes szerény lányt találni akivel klappol nagyjából minden, közös hullámhossz megvan pusztulat nehéz. De nekem legalább lesz esélyem rá az egyetemen. Drukkoljatok, köszi!
2019. aug. 10. 17:01
24/27 A kérdező kommentje:
#23: Felőlem azt csinálsz, amit akarsz. Baromira nem érdekel senkit se.
2019. aug. 10. 20:04
25/27 anonim válasza:
Persze mert egy töketlen vagy aki itt nyavajog hátha sajnálatból összejön egy qrás.
2019. aug. 10. 22:10
26/27 anonim válasza:
Értékelned kellene hogy nem igénytelen és agyhalott műkörmös lány ismerőseid vannak. Ha szerinted nem tudsz megfelelni az orvos, jogász stb. hallgató lányoknak attól még nem biztos hogy így van. Bátraké a szerencse és azoké akik emellett bele is fektetnek erőt abba hogy fejlődjenek amiben lehet. Kezdésképp megírhatnád a szakdolgozatodat és megtervezhetnéd körvonalakban hogy mik a lehetőségeid.
2019. aug. 10. 22:16
27/27 anonim válasza:
Én pl visszaesett epilepsziás vagyok, be fogják vonni a jogsimat amire többszázezret locsoltam, nem tudom így hogy fogok a munka világában elhelyezkedni, az önállóságom romokban, a szobám egy hányadék, a betegség miatt rip diákmunka stb...
FB/insta profilom meg semmit nem osztok meg.
De van az életemnek egy másik oldala is: villamosmérnök hallgató vagyok (nyilván nem erősáram lesz a szakirányom), jól megy az egyetem, kettő nyelvvizsgám van, tehermentes lakásban élünk+ van egy telkünk ill ha kirepülnék, lesz hová mennem, nem kell albérletet fizetnem...
És igen, marhára el vagyok keseredve, félek, szorongok... Lassan egy éve kezelem ezt a problémát, és érzem hogy szellemileg sokat fejlődtem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!