Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem azt, hogy manapság a csajok többsége
szinte tökéletes, aminek nem tudok megfelelni?
Figyelt kérdés
Nemrég néztem egy gyógyszerész csaj profilját: tökéletes alak, elképesztő intellektus (saját gyógyszer fejlesztése), sugárzik róla a tökéletesség. De ez elmondható 10-ből kb. 8 csajról. Már rég megcsinálták a 2. diplomájukat is, komoly cégeknél, komoly szakmai munkát végeznek, külsőre tökéletesek, hedonisták és mindenben kiemelkednek. Orvosok, közgazdászok, gyógyszerészek, biomérnökök, fogorvosok stb. Eközben én 26 múltam, egy nyomorult szakdolgozatot nem tudok megírni egy éve (már csak ez van hátra) és életemben nem dolgoztam még semmit, ráadásul utálok a szakmámat is, szóval ha sikerül a diplomám akkor is más területen fogok dolgozni (akár melósként). Se kocsim, se lakásom, se egzisztenciám, a külsőről meg természetesen már nem is beszélve. Ezeknek a csajoknak természetesen hasonló kaliberű pasijaik vannak: mérnökök, informatikusok, jogászok, menedzserek stb. És tényleg a legtöbb mai lány ilyen topkategóriájú, aminek a szintjét nagyon nehéz megugrani. Emiatt sokszor nem is bánom, hogy nincs barátnőm, mert tudom, hogy úgyse tudnék nekik semmit se megadni.
"Közben meg nem, nekem is vannak problémáim, én is járok pszichológushoz"
Ja képzelem mik lehetnek azok a hatalmas first-world problemek... "A céges meeting miatt csak jövőhéten tudok elmenni Balira a barátnőmmel vagy megint meghibásodott a 7-es BMW-m turbófeltöltője"
2019. aug. 10. 14:36
12/27 anonim válasza:
Férfiként írom, hogy tényleg keress fel egy pszichológust...
2019. aug. 10. 14:40
13/27 anonim válasza:
Mint ahogy vannak lúzer férfiak is, úgy nők is. Ne a vezérigazgatókra és vezető orvosokra meg közgazdászokra pályázz, hanem a bolti eladóra. Ja, hogy az már neked nem elég vonzó?
2019. aug. 10. 14:42
14/27 anonim válasza:
Az irigység nem vonzó.
2019. aug. 10. 14:51
15/27 anonim válasza:
Ja, csak te érzed így. Én pont az ellenkezőjét látom nagyobb számban. Semmiért nem tenni, majd kiszolgálnak, majd eltartanak, lesz valahogy stb. Mai fiatal nőkből sokan főzni nem tudnak, a szobájuk úgy néz ki mintha gránát támadás után lenne. Tökéletesség??? Sokuknak körülöttük sem ment. Szórakozóhelyen vagy egy diszkóban zárás előtt nézz be egy női mosdóba... ezek a tökéletes lények mit hagynak maguk után. A ferfi "mellépisilés" , bűz az kismiska ahhoz képest amit ott fogsz látni. Dolgoztam ilyen helyen évekig és tapasztalataimat mindenki aki ezzel találkozik alátámasztja. A nők rendetlenebbek mint a pasik. Persze tisztelet a kivételnek de a nagyja az sötétben messziről nézve sem az.
2019. aug. 10. 14:58
16/27 anonim válasza:
26 évesen még nem dolgoztál? Ez nehéz ügy. Mikor kezded el a pénzkeresést?
23 évesen kezdtem komolyan dolgozni. Előtte iskola mellett heti 3szor dolgoztam diákmunkán. Volt, hogy éjszakai műszakban, reggel pedig téptem suliba.
2 szakmám van, egyikben sem dolgoztam. Valamiért fontosabbnak tartottam mindig is, hogy mennyit keresek/hó, mint azt, hogy mit dolgozok éppen.
A második szakmát munka mellett csináltam meg. A leggazdagabb emberek nem a mérnökökből állnak. Ők is csak melósok. A gazdag emberek, mint Klapka György balettáncos volt, Gattyán György egy sikertelen vállalkozó, majd egy jó ötlettel befutó szintén nem diplomás ember. Ez csak 2 példa.
Örök igazság, hogy csak pénzből lehet pénzt csinálni. Kezdj hozzá! A nőket, meg sz@rd le. Itt sokkal fontosabb te magad, hogy hogyan, milyen színvonalon élsz. Ahhoz nincs mese pénz kell. Ribikkel később ráérsz foglalkozni.
2019. aug. 10. 15:06
17/27 anonim válasza:
ezeknek a fiatal nőknek olyan háttere van ami miatt megengedheti magának azt amit csinál ....
vagy egy gazdag szülői pár vagy egy olyan idősebb férfi aki megteremtette az anyagi hátteret nekik...
így könnyű ám !
ha megfigyeled ált a gazdag sikeres nők 90% ugyan csak gazdag és sikeres családból lépet ki ...
2019. aug. 10. 15:13
18/27 anonim válasza:
Az emberek többsége nem foglalkozik komolyan _semmivel_.
2019. aug. 10. 15:19
19/27 A kérdező kommentje:
"Hééé... Tudom, hogy kiről van szó és őt ne állítsuk már be a csajok többségének."
Egy egyszerű kérdésből honnan tudod? :D Privátban megírhatnád, mert érdekelne, hogy tényleg ráhibáztál-e.
2019. aug. 10. 15:22
20/27 anonim válasza:
#19: Nem privátozok, de az exem követte instán. A dologból pedig amúgy is az lenne, hogy leírom, hogy Pécsen is tanult és mondod, hogy nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!