Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nem lehet konkrétan megmondani egy pasinak ha nem akartok tőle semmit?

Figyelt kérdés

Nemrég elkezdtem beszélgetni tinderen egy lánnyal (most ne menjünk abba bele, hogy milyen sz*r meg értelmetlen a tinder, nekem sajna csak az online társkeresés jön szóba, mert élőben még kevesebb esélyem van), aki láthatóan közönyösen viselkedett, alig írt. Én idióta meg azután is írkáltam neki hátha sikerül összehozni egy randit, eleinte úgy tünt ő is hajlik rá, aztán megint átment bunkó stílusba, legutóbb már csak annyi telt tőle, hogy jól kiröhögött minden szó nélkül meg ok nélkül.

Most azt nem értem, miért olyan nehéz megmondani valakinek kereken hogy hagyjál békén, nem érdekelsz, félreismertelek, mégsem jössz be vagy mittudomén.....

Hagytam volna a francba már rég, csak nekem annyira bejött ez a csaj, hogy kb egy évbe egyszer ha kifogok ilyet.

Most már egyértelmű, hogy offos az egész, csak mért nem lehet ezt őszintén megmondani??

2019. aug. 8. 17:48
1 2
 11/13 he84 ***** válasza:
100%
Én mindig megmondom őszintén az adott férfinak, aki próbálkozik, hogy inkább nem szeretném ezért, meg azért, legyen az bármilyen ok, nem mindig csak ő maga az oka. Eleinte mindig válaszolok normálisan. Ám igaza van abban itt pár válaszolónak, hogy valóban vannak sajnos olyan sértődős, trágár férfiak is, akik a normális, ősznite, esetleg meg is indokolt visszautasítást annyira rosszul, durván reagálják le, hogy elküldik ide, meg oda az adott nőt, leminősítik, káromkodnak vele, meg egyéb hasonló rosszak is megeshetnek sajnos. Ez a vele nem jövök össze, akkor egy lotyó, meg hasonló az adott nő, hogy enyhébben fejezzem ki, ez nagyon szánalmas, durva, éretlen viselkedés és inkább plusz ellenszenvet vált ki az ilyen férfi az adott nőből.
2019. aug. 8. 21:34
 12/13 anonim ***** válasza:
79%

Amikor a nők érzik egy férfin, hogy nem annyira a személyiségük, hanem inkább a tárgyiasító szexuális vágy motiválja őket a meghódításukban, ők is tárgyként kezelik a férfiakat. A sértegetést és a nyílt konfrontációt a legtöbben nem szeretik, ezért inkább puhán próbálnak kihátrálni a képből és egyre kevésbé kívánatosnak tűnni a stílusukkal.

Azt is ösztönösen érzik, hogy a nyílt, egyenes visszautasítás felületet ad a vitára, "fellebbezésre", a túl arrogáns lerázás pedig még izgalmassá és vonzóvá is teheti őket a férfi számára, ezért a legjobb homályba veszni, egyre unottabban és ritkábban felelni, vagy kitérő válaszokkal és diszkrét, flegma bunkósággal megszabadulni a nemkívánatos személytől.

Amikor társkeresőn olyan nőkkel leveleztem, akiket komolyan vettem és ezt ők is tudták, szinte kivétel nélkül megmondták nyíltan, ha valamiért nem láttak esélyt köztünk kapcsolatnak. Nem nagyon emléxem olyanra, aki átment bunkóba vagy egyéb olcsó lerázáshoz folyamodott volna. Valószínűleg azért is, mert látták rajtam, hogy a vereséget is tudomásul veszem hiszti nélkül, és hogy a "nem" számomra egy egyértelmű válasz, aminek megadom a tiszteletet egy akadékoskodás nélküli elköszönéssel.

2019. aug. 9. 03:10
 13/13 anonim ***** válasza:
87%

Igazából ebben a dologban mindkét nemnek benne van jó alaposan a sara.

Nőknek - Azért, mert gyávák konfrontálódni egy hisztis kisfiúcskával, aki még annyira sem nőtt föl, hogy belenyugodjon egy visszautasításba. Elég elkeserítő, hogy rettegnek egy nebáncsvirágtól és emiatt durván kitolnak a normális pasikkal. Csak azért, mert némely férfi hisztis óvodásként viselkedik nem kell hazugságban tartani és megtéveszteni az összes férfit.

Férfiak - Azért, mert némely férfiak annyira fogyatékos értelmi szinten vannak, hogy képtelenek fölfogni az emberi beszédet, nem tudják feldolgozni az információt az agyacskájukkal, hogy tudomásul vegyék, hogy a nem az nem.

Az meg egy másik tészta, hogy egyes érfiak meg olyanszintű tejbetökök, hogy összetörnek ha egy nő elutasítja őket és egyből bekattannak. Az ilyeneket betenném egy ketrecbe verekedésre egy profi mma-s harcossal és ott jól megtanulnák, hogy az életben nem minden úgy van ahogyan azt ők elképzelték és nem minden alakul úgy ahogy azt otthon anyuci-apucinak megparancsolták.

Ami ez én részem illeti tudomásul veszem és tiszteletben tartom ha nem-et mondanak nekem a nők. A visszautasítástól pedig nem leszek depressziós hisztis óvodás. Sőt! Mivel eddig csak visszautasítottak a nők, ezért teljes mértékben hidegen hagy. Ugyanúgy, mint a ringben is, ha kapok egy ütést nem rohanok be a sarokba picsogni, hanem küzdök tovább.

Tehát én mint férfi a részem megtettem...

2019. aug. 9. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!