Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek arról, ha egy pasi szerzett egy amúgy jól fizető gazdadági diplomát, de annyira utálta az egészet, hogy inkább elment segédmunkásnak? Egy vesztes vagyok így?

Figyelt kérdés

Kevés az,ha csak egy betanított munkás vagyok gyárban?Utáltam azt a szakot és nem akartam csinálni.

Sőt,még annó az első félév után újra felvételiztem egy másik szakra,ahova fel is vettek.De az meg egy büfészak volt,amivel nem tudtam volna rendesen megélni,szóval végül be sem iratkoztam kda,úgy döntöttem inkább folytatom ahova járok.De ez meg nem érdekelt és nem akartam benne elhelyezkedni.

Elcsesztem az életemet,ez van.Egy csomó lány gazdag meg karrierista pasit akar hát én ezt nem tudom nyújtani

2019. aug. 8. 03:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Mármint ezt nyomatják irodistáknak könnyű,meg semmirekellőek,bezzeg mi aztán.

Nálunk a kajálásért sem szólnak,mivel kondizok ezért napi 3,4-szer eszek itt bent egy szót nem szólnak érte.

2019. aug. 8. 13:16
 22/30 A kérdező kommentje:
Én irtózok ezektől a főnököktől meg burzsuj üzletemberektől,kommunista is vagyok.Sokkal jobban érzem magam a munkások között,mint a gyökér irodisták közt.
2019. aug. 8. 13:33
 23/30 A kérdező kommentje:
A munkások jófejek,barátságosak.Ha együtt dolgozom velük,befogadnak.Sokkal jobbak a sznob irodista üzletembereknél
2019. aug. 8. 13:41
 24/30 anonim ***** válasza:
75%

Akkor nincs több kérdésem.

Majd rájössz,amúgy miért gyökerezed ezeket az embereket.

Rengeteg munka,tanulás van mögöttük,az én vezetőim mögött is rengeteg tudás,tapasztalat,meg egyébb skillsetek.

Inkább irigy vagy kérdező,ezért burzsujozod őket,mintha Balázskát olvasnám.

A kommunizmus meg pont a lusta,buta,primitív,semmirekellő emberek rendszere volt.

1982-ben majdnem csődbe ment az ország a nagy ,,jólétben", Fekete János léptetett be minket az IMF-be és nyakra főre vették fel,hogy a sok tohonya embernek legyen papíron állása,aztán reggel 9kor már be volt b_szva így vette fel a melót egy munkára 10 embert vettek fel persze 1 dolgozott.

Az a baj,hogy testileg kapitalizmus van de az elménk leragadt 30 évvel ezelőttig,ez látszik is az országon.

2019. aug. 8. 13:41
 25/30 A kérdező kommentje:

“Rengeteg munka,tanulás van mögöttük,az én vezetőim mögött is rengeteg tudás,tapasztalat,meg egyébb skillsetek. “

Én is elvégeztem egy gazdasági szakot,egyáltalán nem volt nehéz :’D vizsgák elött egy minimálisat tanultam,átmentem 3-assal.

Apa pl villanyszerelő,vitt már magával dolgozni.Neki sokkal komolyabb tudása van,mint ezeknek az irodistáknak

2019. aug. 8. 13:45
 26/30 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ezeket az irodista munkákat amit egy HR-es is csinál,bárki el tudná végezni,nem kell hozzá diploma
2019. aug. 8. 13:47
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Jó apukád nem gyári melós hanem komoly szakember,hatalmas tudással,igen ő is tanult ember,nem gyári melós.

Miért nem végzed el az ő szakmáját abban rengeteget keresnél.

2019. aug. 8. 14:01
 28/30 A kérdező kommentje:
Színtévesztő vagyok,nem vagyok így alkalmas
2019. aug. 8. 15:05
 29/30 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%

Férfi vagyok, de elmondom a véleményem, mert voltam mindkét oldalon.

Végeztem főiskolát (logisztikai menedzser), és van egy OKJ-s bizonyítványom is (pénzügy-számviteli ügyintéző). Először irodában kezdtem el dolgozni, 2 helyen is voltam, egész egyszerűen halálra untam magam. Voltak napok, mikor alig kellett valamit csinálni, ültem egész nap, lestem ki a fejemből. Az egyik helyen ráadásul javarészt nőkkel dolgoztam együtt, és minden nap végig kellett hallgatnom a cipős-körmös problémáikat (ennyit arról, hogy irodában nem épülsz le szellemileg).

Aztán pár hónapot dolgoztam gyárban, 3 műszakban. Ez már álló, könnyű fizikai munka volt. Nem mondom, hogy imádtam, de nagyon sok embert ismertem meg ott, és nem tipikus szalagmunka volt, hanem aránylag változatos.

Aztán kaptam lehetőséget raktárosnak egy édesség-kereskedésnél, azóta is ott dolgozok. Igazából ez egy kicsit vegyített, mert alapjában fizikai munka, hiszen sétálsz és pakolsz a munkaidődben, viszont kell hozzá egy kis gógyi, hogy a cikkszámokat, vonalkódokat megkülönböztesd, meg az ízeket ne keverd össze. Itt az egyik hobbimat is ki tudom élni, 4 nyelven beszélek, ebből 3-at tudok gyakorolni a külföldi partnereinkkel. Végülis, egyszerre végzek fizikai és némi irodai munkát. A szakmámhoz nagyon nem kapcsolódik, nem vagyok karrierista sem, nem szeretem kifejezetten a munkám, de aránylag jól fizet.

Szerintem fontosabb az, hogy te jól érezd magad, mint hogy a lányok mit gondolnak róla. Az nyilván előny, ha jól keresel vele, de vannak már olyan gyárak, ahol nagyon jól fizetnek. Ja, és a legfontosabb különbség irodista és fizikai munkás között!!! Az irodistának mondani fogják, hogy "vidd már haza ezeket a számlákat, fűzd már le otthon", de egy fizikai munkásnak nem fogják azt, hogy "rakd már össze otthon ezt az autót pls". Most akkor kinek is van több élete...? ;)

2019. aug. 8. 22:55
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés az, hogy miért utálja az adott szakot, szakterületet. Amit leírtál, az nekem nem szimpatikus... ha azért mentél volna el segédmunkásnak, mert saját bevallásod szerint hótt hülye vagy a diplomás munkakörhöz, vagy maga a szakterület taszító neked, azt mondom, oké... de az, hogy "jaj, nem akarok felelősséget vállalni", "jujci, stresszes", "biztos sok a túlóra"... ráadásul ezt a mostanit sem szereted... na, nekem ez a "pancsikoljunk a langyos kakiban" hozzáállás maga nem tetszik, nem az, hogy nem vagy pénzes. Volt nagyon szarul kereső párom, de neki sokkal szimpatikusabb volt a munkához és az élethez való hozzáállása.
2019. aug. 11. 02:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!