Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek arról, ha egy pasi szerzett egy amúgy jól fizető gazdadági diplomát, de annyira utálta az egészet, hogy inkább elment segédmunkásnak? Egy vesztes vagyok így?
Kevés az,ha csak egy betanított munkás vagyok gyárban?Utáltam azt a szakot és nem akartam csinálni.
Sőt,még annó az első félév után újra felvételiztem egy másik szakra,ahova fel is vettek.De az meg egy büfészak volt,amivel nem tudtam volna rendesen megélni,szóval végül be sem iratkoztam kda,úgy döntöttem inkább folytatom ahova járok.De ez meg nem érdekelt és nem akartam benne elhelyezkedni.
Elcsesztem az életemet,ez van.Egy csomó lány gazdag meg karrierista pasit akar hát én ezt nem tudom nyújtani
Apum nagyfőnök egy ilyen gyárban és egyszer kellett nekem pár hónapra munka(még csak érettségim volt, jobbat nem találtam volna), berakott minőségellenőrnek. Egész nap ezt hallgattam a munkásoktól, “az irodisták nem csinálnak semmit, csak ülnek a légkondis irodában és beszélgetnek stb, bezzeg mi hú de dolgozunk”. Az a baj, hogy ezek az emberek annyira tudatlanok, hogy fogalmuk sincs, mit csinálhatnak az okosabbak, nem tudják, hogy mit csinál a pénzügyes, a marketinges, a mérnök, a főnök ésígytovább :D Nem tudják, mi az a szellemi munka, mert ők alkalmatlanok rá, szerintük a gyár működése annyiból áll, hogy összeszerelik a gépeket és szevasz. Azt már nem tudják, hogy azokat el is kell adni, be kell szerezni alapanyagokat, üzletet kell kötni, profitot termelni, továbbfejleszteni a terméket stb. A buta embereknél rosszabb nincs, mert okoskodni tudnak, csak ész nincs mögötte :D
11-es tökéletes pontosan így van.
Szánalmasak sajnos,fogalmuk sincsen egy irodista mit csinál,persze mindenki hibás,mindenki sz_r csak ők Helikopter.
Mivel buták meg a s_ggem tanulni nem tanultak mindez társul egy irigysèggel.
Ezek kombinációja.
Mint itt is láttuk egyik válaszban.
Megnézném,hogy látnà el egy villamosmérnök munkáját aki optimalizàlja a gyári folyamatokat,szoftvereket frissít meg egyebek vagy a könyvizsgáló munkáját.
Fogalmuk sincs világtalanok.
Persze megy az O1G-zés meg az irodisták szídása,de,hogy tegyen valamit magáért tanuljon na azt nem egyik sem.
14-es TANULJ,képezd magad ennyi.
De ahhoz felelősséget kellene vállalnod az életedért.
Egyik sem vonzó. Nem hiszem el, hogy nem tud valaki EGY olyan munkát találni amit nem gyűlöl... Annyira nem értem az ilyen embereket. Nem tetszik neki amit tanult ezért elmegy a világ egyik legundorítóbb, legutálatosabb, szerethetetlen munkáját végezni csak mert az többet fizet. És csodálkozik, hogy az élete sehova nem halad és nem boldog. Miért nem lehet belerakni csak egy icike picikével több utánanézést meg akaraterőt és keresni egy olyan munkát amit nem gyűlöl? Nem csak ez a két véglet van amit te leírtál.
Engem ez az anyagiasság is baromira zavar amikor valaki ennyire igénytelen, hogy mindegy mennyire alja meló de sokat fizet és kell a pénz. Nem tudnék olyan emberrel együtt lenni akinek a munkával csak annyi célja van, hogy sok legyen a lóvé. Szerintem ez igénytelenség. Hogyha neki álmai munkája a gyári meló és minden percét szereti teljesen rendben van. De elmenni egy munkakörbe amit nem akar csinálni csak a pénz miatt nekem baromi taszító.
Én pont hogy a kevesebbet fizető munkát választottam mert utaltam a másikat
Attól függ kérdező milyen irodai munka.
Nálunk például nagyon rugalmas a munka legyen meg.
Van,hogy kollégák már 14-kor hazamennek,van,hogy home office simán.
Sőt valamikor 12kor elmegy haza és otthonról tolja.
Attól függ,gyárban meg WC-re nem mehetsz ki anélkül,hogy szólnál sőt 10 perced van két óránként meg van szabva.
Kajálni is csak délben lehet,azt is kapkod be mert rohanni kell vissza.
Jól gondold meg,jah meg a légkör meg a sok primítiv ember(elnézést akinek nem inge),de csak a pletyka megy egymás túllicitálása,ki a nagyobb sutyerák,beszólogatni az irodista meg a gyakornok lányoknak.
Természetesen ez kva az kva,ez aláfeküdt a főnöknek az alá feküdt.
Irodistáknak könnyű,semmirekellőek,plusz egyszerűek mint a faék legyen cigi,pia aztán ennyi.
Biztos ezt akarod kérdező agyilag leépülni?
Mert amilyen emberekkel veszed magad körbe olyanná vállsz,automatikusan.
Nem fogod bírni azt a sok buta,ostoba embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!