Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy ki vagyok gyúrva, jól is nézek ki, egyetemre járok, de mégis szűz vagyok 21 évesen és soha nem volt barátnőm?
Figyelt kérdés
2019. aug. 7. 17:51
12/20 anonim válasza:
Akkor meg mi a probléma ha a lányok szólítanak meg téged? Fogd fel úgy mintha egy sráccal dumálnál aztán beszélgessetek. A többi majd alakul.
13/20 A kérdező kommentje:
Zavarban vagyok,nem tudom hogy beszélgessek velük
2019. aug. 7. 18:12
14/20 anonim válasza:
Ha nem mersz nálad kezdeményező lányoknak válaszolni se akkor mi most milyen tanácsot adjunk? Eldöntötted, hogy nem akarod ezt még akkor se, ha csak be kéne szállnod a beszélgetésbe.
Én örülnék egy ilyen fiúnak, mint te, sőt sokan csak nem szeretjük az ekkora mulyaságot.
15/20 anonim válasza:
Szia, én is írhattam volna a kérdést, csak én lány vagyok.
Fel a fejjel, én is próbálkozok.
16/20 anonim válasza:
Esetleg próbálj utána járni, hogy tudod a gátlásaidat, YouTube-on is találsz ilyen videókat, ha pszichológus nem játszik valamiért.
17/20 anonim válasza:
Lányok szeretik, ha dicsérik őket, szóval dicsérd meg, hogy milyen jól áll neki ez a felső, te is ilyen jól állnál benne :D naaaajooo csak vicceltem :D de amit a dicséretről írtam az igaz.
18/20 anonim válasza:
Nem hiszem el hogy az ilyen kérdéseknél ezt mindig le kell írni, de NE a jó tulajdonságaidat írd ide.
Valld be a rosszakat, és akkor talán kapsz is használható válaszokat.
19/20 anonim válasza:
Akkor mondok jobbat.
22 éves vagyok, ki vagyok gyúrva (szálkásan), egyetemre járok, nem nézek ki rosszul, jó kommunikációs készségem van, merek kezdeményezni de még sosem volt sikerem a nőknél.
Na ezt überelje valaki!
20/20 anonim válasza:
Tinderre nyomasd ki azokat az izmokat! Lesznek ott 160 alatti csajok is, nyugi 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!