Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért egoista a fiúk többsége? Miért nem kérdez vissza, vagy akar megismerni?
Pártalálás-párkeresési problémám, hogy eddig 10 esetből 9 srác, aki többet akart volna barátságnál, egyöntetűen csak magáról beszélt , és még ha felőlem kérdezett is, a tekintete egyből elvándorolt, nem reagált semmit, vagy szimplán visszaterelte magára a beszélgetést. Teszem azt, kitárgyaltuk az ő fél életét, az exeit, és ő még azt sem kérdezte meg,mit dolgozom, van e testvérem, és stb alap dolgokat. Ez már az ismerkedés elején van , tehát még csak arra sem tudom fogni, hogy biztosan unalmas vagyok :D
Szóval egyszerűen nem értem. Ha valakitől többet szeretnék, pláne komoly kapcsolatot, nem cél a megismerés?
A srácok nagy többségénél ezt tapasztalom. Miért van ez? Csak én futok bele ilyen helyzetekbe, vagy tényleg ritkul a lovagiasság ,előzékenység, udvariasság, és tűnik el a másik iránti valódi (!) érdeklődés? Vagy az én hibám lenne ?
21/L
21 eves letedre mar osszeszedetebben gondolkozol, mint a ferfiak 80%-a. Itt van a kutya elasva. Nem veled van a baj. Nehez lesz megtalalni, aki fel tud noni hozzad. A nok nagy reszenek szinten ez okoz problemat. Ha nem akar megismerni, akkor fejben huzza a strigulat, hogy vajon meg hany randi kell az agynak dolesig?
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!