Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet egy férfinak kerülnie valahogy hogy az első randin fizessen?
Nyilván hogy ha fogyasztunk valamit akkor sajnos még mindig a múlt században vagyunk ahol attól van tőke egy férfinak hogy ha nőt meghivja és ezzel burkoltan közli vele hogy remélem lesz lesz, tehát lényegében ez egy burkolt prostitúció a nők felé, persze a nők és sok férfi is ezt úgy magyarázza hogy ez az illem, ez a tisztelet a nők felé... Viccc...
Na most én biztos nem akarok fizetni a nőnek első randin mert mi lesz ha nem lesz következő a randi...
Fubazzeg, nem hiszem el, h még mindig nem unjátok, iszonyat szánalmas, ahogy itt vergődtök egy kicsexett kv, vagy egy nyomorult saláta árán...
Meg úgy csináltok, mintha egy rakat nővel randiztatok volna, és nem tudnátok, h a legtöbb nő amúgyis a felajánlja, h fizeti a részét...
Nyugodjál le, qurvára nem kötelező semmit fizetned a nőnek, sőt, ha közlöd, hogy “te biztos nem akarsz fizetni a nőnek első randin mert mi lesz ha nem lesz következő a randi...”, még verheted is a melled, h “naugyehogynemlettkövetkező, biztosmertnemfizettemnekihöh”... gyökér.
Neked nem kell aggodnod, ilyen helyesirassal meg mentalitassal kizart, hogy valaki is talalkozni akarna veled, nemhogy egy kavet elfogadjon toled. Szerintem ha fizetnel se talalsz olyat, aki szobaalljon veled 1 percnel tovabb.
43F
Sikeresen? Ezt inkább nemis kommentelném...csak remélem, hogy nem fogsz szaporodni, szegény gyerek érdekében🙏🏼
"segélyből is nevelnek fel gyerekeket és sikeresen"
Ez aztán a jövőkép!
Add elő álmaid nőjenek és nézd, ahogy porzik utána az út!
Behaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!