Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen öszintén, főleg nőktől! Van bármi értelme?
37 éves vagyok jelenleg nullán. Találtam egy iskolát ahol 2 év alatt lehet érettségézni és sok szakma közül pl pincér is lehet választani. Ingyenes! Az érettségi és a szakma egymástól független, nem muszáj mindkettő. Van értelme küzködni hogy 40 évesen csak ennyim legyen, ha úgyse lesz elég egy nőnek se? ( teljesen jogos, nem akarom bántani a nőket, és a csináld magad miatt hlyeséget se! )
Ha elszúrtam az életemet mindegy hogy mit csinálok...
#22 ne hatagudj de annak mi értelme?
30 fölött de legvégső esetben 40 fölött semmi értelme és haszna. Petsze nyugdijasként lehet jó időtöltés, de gyakorlati haszna nincs.
Én estin csinálom és tudod milyen sok idős ember van ott?
Akik bőven 30 felett vannak. Igen is van értelme érettségi ma már szinte alap dolog mindenhol kérik.
Mellesleg miért ne akarhatna valaki 30 felett is jobb munkát? Lehet, hogy ahhoz épp az érettségi kell vagy lehet az is, hogy mellé még egy szakmát tanuljon.
Sose késő ha az ember tesz érte, de ha csak nyavalyog mint ahogy te is na akkor tényleg semmi értelme csak időhúzás.
#24 igen alap, egy 18-25 évesnek maximum.
35-40 fölött már semmit nem ér. Főleg ha akkor akarja letenni, mint én hogy 37 vagyok. Milyen jobb munkat adnak érettségivel 40+ embernek? Semmilyet. Vagy mit tud tanulni aminek kereslete van? 45-50 körül sehova nem veszik fel, csak az alja fizikai melóra.
De igazad van ha max 30-32 éves koráig elkezdi akkor talán...de 37 évesen, ahogy itt is leirták semmi lényege
Na most akkor őszintén ne csináld meg mert nem akarod de akkor minek tetted fel itt a kérdést ha megválaszolod magadnak?
Egy nő nem azért fog veled lenni mert van érettségid vagy nincs. Viszont ha így állsz dolgokhoz az élet minden területén na akkor ezért nincs senkid. Ki szereti a csupa negatív embereket?
Bár bocsi de ne menj suliba de azért a hozzáállásodon a dolgokhoz változtathatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!