Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy kerestek társat?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve hogy vége lett a párkapcsolatomnak, úgy érzem most már jó lenne ha találnék egy hozzám való társat, de egyszerűen nem jön össze.

Ti hogy kerestek barátot, barátnőt? Van valami módszer erre vagy csak jön magától?

2019. aug. 5. 12:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

Neten 6 évvel ezelőtt próbálkoztam de meguntam, egy rakás sz**ar, úgymond túl sok a férfi és a legjobbak közül is a legjobbakat választják, holott meg vagyok elégedve magammal és nem mondanám magam selejtesnek.

Élőben valahogy könnyebben összejött.

9 hónapja nincs barátnőm, túlzottan nem keresgélek...vagy belebotlok valahol ha szerencsém van, vagy nem...

2019. aug. 5. 19:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Internet, de semmit nem ér
2019. aug. 5. 21:18
 13/14 LazyJones ***** válasza:
Amikor aktuális volt, nyitott szemmel jártam, ismerkedtem, barátkoztam, aztán végül lett valaki, akivel más volt, mint a többivel.
2019. aug. 5. 21:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Szinte sehogy, néha itt beszélgetek...

F.

2019. aug. 6. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!