Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy ennyire drasztikusan állok a csajozáshoz?
Azt vettem észre, hogy az sikeres a nőknél, aki azt érezteti velük, hogy egyedül is tökéletesen elvan, és annyira hisz magában és annyira magabiztos, hogy még plusz is van benne, amit képes másnak átadni. Na, én nem ilyen vagyok. Nekem függ attól az önbecsülésem, hogy mennyire vagyok sikeres a nőknél. És sosem voltam az. Azt érzem, hogy egy fél vagyok, és akkor tudnék felnőtt, egészséges személyiséggé válni, ha végre lenne valaki mellettem, aki szeret. Nem is értem, más hogy tud egyedül is egészként élni. Meg úgy egyáltalán, hogy honnan van embereknek ennyi lelkesedésük meg kicsattanó magabiztosságuk.
Szokták mondani, hogy érdemes próbálkozni a nőknél, mert a legrosszabb eset (ha elküld) esetén is megérte próbálkozni. Na, én nem így érzem, hanem úgy, hogy akkor járok rosszabbul, ha még egy kudarcélményt begyűjtök a meglévőek mellé. Nem hiszek már benne és nem is akarok hinni, mert elegem van a csalódásokból. Úgy érzem, a nők csak azért vannak, hogy áltassák és kecsegtessék és szívassák a férfiakat, legalábbis engem, mert náluk van a boldogság kulcsa, de soha nem adják oda. Soha. Aki tinderezett már, az tudja, miről beszélek. Az az app is megadja azt az illúziót, hogy ennél a rengeteg lánynál lehet esélyed, aztán elhúzol jobbra százat, kétszázat, háromszázat és EGY SE áll veled párba. Ha igen, akkor meg nem fog veled beszélgetni, de ha mégis, akkor se fogtok találkozni. Úgy érzem magam, mintha egy üvegbúrába lennék zárva, és a világ csak arra lenne jó, hogy kínozzon a nőkkel. Utálom az egészet. Sose leszek elég jó nekik. Legszívesebben kiölném magamból az egészet. És egyébként ténylegesen csökken is a nemi vágyam meg az életkedvem...
Nem lenne semmi gond azzal ha a nők akarnának uralkodni és ők akarnának lenni a vezetők. De akkor kérem szépen tessék az uralkodással járó felelősséget is elvinni.
Mert jelenleg nagyon nem ez van. A nők akarnak döntéseket hozni és irányítani, de ha gond van akkor a felelősséget meg a férfiakra hárítják és mindig ők a hibásak mindenért.
Régen ez nem így volt, az archaikus kor amazonjai erőskezű harcos asszonyok voltak, akik az első pofon után nem ültek be picsogni és a férfiakra mutogatni.
Ha lenne egy nő aki uralkodni akarna felettem és irányítani akar, de cserébe nem engem hibáztat ha gond van, mert képes felelősséget vállalni a tettiért, akkor én egy olyan Nőt szívesen páromul fogadnék és hű maradnék hozzá, támogatnám és mindent elkövetnék, hogy méltó párja legyek.
Efölött majdnem át is siklottam
"Te forditva ulsz a lovon, azt akarod, hogy a nok csinaljanak beloled igazi ferfit."
Ha hiszed ha nem, de az, hogy egy kisfiút milyennek nevel az anyukája nagyon-nagyon erősen meghatározza, hogy később milyen férfi lesz.
Például ha egy kisfiút az anyukája állandóan csak babusgatja és még a széltől is megpróbálja megóvni, nem engedi ki játszani, mert nehogy bepiszkolódjon, nem ad bicskát a kezébe nehogy megvágja magát szegény, vagy ah megüti magát akkor egyből puszilgatni kezdi és elveszti a fejét, mintha valami lőtt sebet kapott volna stb ahogyan azt nagyon sok mai nő teszi a kisfiával akkor ne csodálkozzunk ha abból a kisfiúból egy tejbetök páwagyerek lesz. Azonban ha a nők mondjuk spártai nevelést adnának a kisfiuknak, azaz szigorú, de igazságos nevelést, pl ha a kisfiú megütni magát, akkor nem kezdenek el pánikolni, hanem csak annyit mondanak "katona dolog" vagy időben beíratják a porontyot valami kemény sportra esetleg nem egy ájfón 8-at vennének az ötéves szülcsinapcsijukra akkor talán férfiasabb férfiak jönnének a következő generációkban.
Ezeket saját bőrömön szenvedtem el. Ugyanis helikopterszülő anyám volt, aki minden apróság miatt kikészült. De szerencsére időben rájöttem ennek visszásságaira és el is kezdtem megedzeni magam. De még mindig van hova fejlődnöm.
Unokatesómnak pl az anyja nem volt ilyen mézesmázos. Pl egyszer beteg volt és felhívták telefonon, hogy: "Elvitted orvoshoz a lázas fiad mert beteg?" amire ő csak annyit mondott: "Dehogy, a láz az nem betegség." Mostanra az unokatesómból érett férfi lett, akire a nők férfiként tekintenek és egy csinos barátnője is van. Ellenben énrám még egyetlenegy nő sem tekintett még soha férfiként...
"Jézus férfi nem? A férfi teremt, a nő szeret, s ha a nő szeret akkor a férfi is szeret. Mivel az első pont meghiusul, nincs itt szeretet, sőt semmi, csak a majd én én én én én .... Ezért van kevesebb gyerek, ezért van több válás. "
Erről van szó. Ez a maga egyszerűségében egy rohadt erős komment, és nagyon ajánlom mind lollypop, mind a 72%-os nő figyelmébe. Magától senki nem lesz olyan, amire ti vágytok. Mindenkinek szüksége van támogatásra, figyelemre, hitre. Ezt a szerencsésebbek a családjuktól kapják meg, mások meg egy lány mellett érnek férfivá. Én is pont azt érzem, amit te írsz: a mai nők egyszerűen nem akarnak hitelbe adni semmit. Nem akarnak bizalmat és szeretetet megelőlegezni, pedig állítom, hogy rengeteg fiú ezek hatására pont olyanná válna, mint amit keresnek.
#23 Az anyakrol szolo gondolataiddal melyen egyetertek, ahol lehet en is mindig hangot adok annak, hogy az apak szerepe mennyire nelkulozhetetlen. Az apa nem csak plusz egy fo, akivel felezni lehet a mosogatnivalot, hanem olyan pluszt ad, amit az anya nem tud.
Kerdezo, sajnalom ami veled tortent. Sajnalom, hogy ugy leharaptam a fejed, de a szofordulataid nagyon emlekeztettek olyan emberekere, akik nap mint nap szidjak a noket, de ok maguk sincsenek a helyzet magaslatan.
En olyan kozegbol jovok, ahol vannak olyan nok, akiket te is keresel. Nem elmeletben okoskodok, lattam megvalosulni a hagyomanyos szerepeket, tudom mivel jar. Latom azokat a ferfiakat, akikkel ezek a hagyomanyos nok osszekotik az eletuket.
Tenyleg nem ugy mukodik ez, hogy a no odaadja a ferfinek a koronat, mert az a dolga. Nem, a ferfi levagja a sarkanyt, MEGSZERZI a koronat es nem MEGKAPJA. Ja, a sarkany az valakinek a kontrollmanias anyja. Valakinek egy betegseg. A sarkany az nem egy szarnyas hullo, hanem az elet nehezsegeinek az allegoriaja.
Ajanlom a Ferfiak klubja nevu oldalt. (Nem osszetevesztendo a ferfihanggal, amit vesztesek irnak.) A Ferfiak klubjat egy tenyleg tokos ferfi vezeti, aki nem egyszeruen randitippeket osztogat es kozben szidja a noket, hanem egy tarsadalmi missziot folytat a csaladokert. Bizony, nem szingli ferfiakert, hanem a tarsadalom alapegysegeert, de ezt a ferfiakon kersztul teszi. Most van is egy sorozat egy harmincas eveiben jaro fiatalemberrol, aki apakep nelkul, egyedul rakja ossze a ferfiassagat.
Ha meg akarod valositani az almaidat es a hagyomanyos szerepek szerint akarsz elni, akkor nem lehet kifogas az, hogy a nok miert nem tesznek erted dolgokat... Ha te magad allitod, hogy a ferfi a cselekvo, kezdemenyezo, iranyito stb, akkor legyel ilyen! Az nem fog mukodni, hogy gunyolod a noket, hogy miert mereszelnek aktivak lenni, de kozben meg megis toluk varod a megoldast.
Utolso gondolatkent meg megjegyeznem, hogy a vagyaidnak megfelelo nok leteznek, nem oket kell szaporitani, hanem kitalalni, hogy hogyan lehet bennuk vonzalmat kelteni.
"Tenyleg nem ugy mukodik ez, hogy a no odaadja a ferfinek a koronat, mert az a dolga. Nem, a ferfi levagja a sarkanyt, MEGSZERZI a koronat es nem MEGKAPJA. Ja, a sarkany az valakinek a kontrollmanias anyja. Valakinek egy betegseg. A sarkany az nem egy szarnyas hullo, hanem az elet nehezsegeinek az allegoriaja."
Én értem, amiről beszélsz, tényleg. Csak te meg azt értsd meg (lehet, hogy tévedek, de valamiért azt érzem, hogy nem igazán akarod ezt elfogadni, hogy ezt egy férfi őszintén érzi és nem "lusta" meg gyáva megoldani az életét), hogy ezek a sárkányok sokszor túl nagyok és túl bonyolultak egy 30 év alatti fiatal férfinak, és aki gyerekkorában beszedett valami személyiségtorzító sérülést, az nagyon sokáig eszköztelen lesz, hogy ezt megoldja. Nem azért tehetetlenkedik, hogy téged idegesítsen, hanem mert tényleg tehetetlen, mert tényleg nem optimális terhelést kapott, aminek következtében kifejlődhetett volna a megküzdési stratégiája, hanem olyan nagyot, amit max. felnőttként lenne szabad kapni, és ezért nem lesz egészséges az énképe.
Na most, ettől még az nem fog változni, hogy a nemi vágya iszonyú erősen jelen lesz kamaszkorától, minden nap erekcióval ébred, minden héten lesznek erotikus álmai, és fájdalmasan vágyik egy nőre, akivel szexelhet, aki mellett megélheti azt, hogy férfi, akivel van intimitás. És én erről írok, hogy a nők, ha nem vagy teljesen "egyben", akkor egyszerűen nem fognak neked hitelre semmit adni, és teljesen egyedül fogsz maradni a kéretlen nemi vágyaddal, ami minden nap emészt. Meg tudod érteni, hogy ez mekkora frusztráció egy fiatal férfinak? Hogy szerzeteséletre kényszerül valami olyasmi miatt, amiről nem ő tehet? És azt is tudjuk, hogy ma, amikor divat sokáig szinglinek lenni, meg nagyon kitolni az elköteleződést, a nők inkább éveken keresztül válogatnak, semmint, hogy kompromisszumot hozzanak, ami egyébként alapból az élet természetes velejárója. Én értem, amit mondasz, meg tök sok dologban egyetértek veled, meg értelmesnek tartalak, csak szeretném, ha kicsit több empátiával állnál ehhez a kérdéshez és megértenéd ezt az aránytalanságot. Tudom, hogy a modern nők nem tehetnek róla, hogy a férfiak nagyrészéhez már nem tudnak vonzódni, mert igazából nincs rájuk szükségük, de mi mégannyira se tehetünk róla. Viszont a választás a ti kezetekben van, nem a miénkben, mert a legtöbb férfinek sok idő felépíteni egy olyan egzisztenciát, ami már kellően vonzó a nőknek, a személyiségfejlődéshez azonban hozzátartozik a párkapcsolat megélése. Azok az incelek, akiket látsz ideírogatni potenciálisan baromi értékes emberek, akiket eltorzított a frusztráció. Mint ahogy abból is nehezebb, morgósabb ember lesz, aki állandó testi fájdalmakkal él. Ha te éveken keresztül nem szexelhetnél úgy, hogy kétszer-háromszor akkora a nemi vágyad, mint most, szerinted te hogy bírnád?
Ezt orommel hallom! Kb harom eve javasoltam itt eloszor kerdezoknek, hogy tegyenek veluk probat es te vagy az elso, aki cselekedett is es errol visszajelzett nekem.
Hidd el nekem, hogy a cselekvestol erik valaki ferfiva, puszta elmelkedestol nem lehet fejlodni. Ok segiteni fognak neked abban, hogy egy aktiv, teremto emberre valj. Addig is nagyon ajanlom a blogjukat olvasasra, sokat lehet belole tanulni! Az orszagban egyeduallo az o megkozelitesuk, hianypotlo.
Megnéztem mi ez a férfiak klubja. Nekem úgy tünik, hogy nők osztják ott az észt. Vigyázz, mert bétának nevelnek :) Ha nem vagy olyan beállítottságú, akkor úgy is otthagyod őket a francba..
32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!