Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van külön társkereső vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van külön társkereső vagy ilyesmi olyanoknak, akik nem akarnak gyereket?

Figyelt kérdés

21L vagyok és sosem szerettem igazán a gyerekeket..És ahogy idősödöm, egyre inkább azt veszem észre, hátránynak számít ez az társkeresés során, mert eddig akárhány emberrel ismerkedtem, mind akartak minimum 1 porontyot...Mondjuk amikor ezt elmondom valakinek, mindig megkapom, hogy jajj, majd felnövök és akkor akarni fogok gyereket, ami lehet, igaz is...De jelenleg egyáltalán nem érzem azt, hogy ilyen igazi, gondoskodó anyuka szeretnék/tudnék lenni, ill. már magától a terhesség és a szülés gondolatától is kiráz a hideg.

Hol ismerkedhetnék olyanokkal, akiknek hozzám hasonlóan nem hiányzik egy gyerek?

2019. aug. 4. 23:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
10. Én speciel a saját korosztályomhoz vonzódom, de azért köszi a választ 😉
2019. aug. 5. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!