Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogy ez a lány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ez a lány a videóban semmi mosolyt/érzelmet nem vált ki belőlem és közben arra gondolok mennyi megaláztatást éltem át velük?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=5w3cYtJekpw

Van még aki hozzám hasonlóan ennyire kiégett és meggyötört lelkű? Amikor nézem az ilyen jellegű videókat (perpill ezt) akkor semmi pozitív érzelmet nem élek át, mert eszembe jutnak azok a megaláztatások, amikor az exeim sárba tiporták az énképemet az együttlétek során, amikor a lelkembe tiportak első szex közben, hogy kicsi a péniszem/nem feszít/harangozok bennük, amikor csajok koptattak le a magasságom miatt: "mit akarsz te tőlem?/nem érzed magad hozzám képest kisfiúnak?/a kisöcsém lehetnél!" stb. Vagy amikor eszembe jut, hogy xy naiv, de kedves, lágy szívű, őszinte, odaadó haveromat milyen könyörtelen módon csalták meg a háta mögött. És ilyenkor egyszerűen megfagy a lelkem, nem tudok semmi jót gondolni a nőkről, de nem is érzek gyűlöletek, egyszerűen csak egy baromi nagy szemfényvesztést. Azt, hogy minden érzékeny hajtincs igazgatás, kedvesnek tűnő mosoly és gyengédnek tűnő pillantás mögött ott lakozik az érzéketlen ármánykodó, szívtelen felszínesség, fölényeskedés vagy az erőltetett érzelmi közöny.

2019. aug. 4. 14:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
5%
Kérdező! Jogos, amit érzel!
2019. aug. 4. 15:50
 12/20 A kérdező kommentje:
#10: Jajj, mit kell ezen annyira nyelvtannáciskodni? Semmi pozitív érzelmet, de egyúttal rengeteg negatívot is, amikor belegondolok, hogy a csajok miként aláztak meg és pont ilyen képmutató az összes, hogy a jópasikra mosolyognak meg kedvesek, a rondákat (mint én) pedig megalázzák. És már egy csajtól se tudok elolvadni - akármennyire édesen mosolyognak és kedvességet szimulálnak - annyira tönkretették az életemet és az önbecsülésemet.
2019. aug. 4. 15:51
 13/20 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, kedves, normális nőt kell keresni, hidd el, vannak, és megtalálhatóak.

Ne ilyen elkényeztetett kilájkifasszonokat, apuci egyetlen virágszálait, aki már gyerekkorában eldöntötte, ő csak a szőke hencigé lehet.

Szabadelvű világ, szabadelvű neveléssel, balfsz gyerekekkel.

2019. aug. 4. 15:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Erre kicsapom este. 🙂 Nagyon szexi, Istennő. 🙂
2019. aug. 4. 16:19
 15/20 anonim ***** válasza:
14-es. Szemkontaktus! El ne felejtsd. :D
2019. aug. 4. 16:25
 16/20 anonim ***** válasza:
Közben ránézek majd. Sam kontaktus. Samnek hívom. 🙂
2019. aug. 4. 16:25
 17/20 anonim ***** válasza:
95%
#7 Nem, nem ismertem magamra, mert a fenti leírásod nem rólam szól. Nem szokásom az embereket terrorizálni, főleg nem ilyen gyerekes módon. Egyszerűen a videóról beszéltem. Az emberi ostobaság határtalan.
2019. aug. 4. 18:51
 18/20 anonim ***** válasza:
96%

Engem gyerek és tinikoromban poénból vertek és szekáltak fiúk. Többször megesett, hogy fiúbanda szórakozásból kipécézett és beszóltak, alázgattak, mert nő voltam rossz helyen, rossz időben. Részeg srácok üveggel dobáltak meg, ja de ugye az csak fiús csíny.

Exem közös nőismerőssel csalt meg, miután lebuktak, még neki állt feljebb és mindenkinek hazugságot terjesztett rólam.

Mégsem írok általánosságban egy egész nemről, tudod a "nők" csoportba anyukád is beletartozik. De gondolom most majd nekem is beírsz valami hasonló kedveset, mint a másik lány válaszolónak. Mert te olyan "rendes" srác vagy. :/

2019. aug. 4. 19:11
 19/20 anonim ***** válasza:
87%

Az ilyen és ehhez hasonló kérdések mutatják, hogy mennyire életképtelenné kezd válni a férfiak egy jó része. Kisfiúk maradnak még 40 évesen is.

Nem sírom vissza a háborúkat, félreértés ne essék, de 1 hónap Don-kanyar, -30 fokban, felszerelés nélkül, hogy előtted a szovjet front, melletted meg halnak meg. Na, ez kéne nektek, és egyből nem az lenne a legnagyobb problémátok, hogy valami kis miss pitsa beszólt, hogy mekkora a farkatok.

Céltalan élet, ez a ti bajotok, meg az unalom. Ezért kreáltok problémát, hogy valamivel el legyetek foglalva. Én is írhatnék kisregényt, hogy mivel aláztak meg a fiúk gimiben, de minek? Volt lehetőségem egyetemre járni, azt tanulhattam, amit mindig is szerettem, és még előttem az élet, hogy olyan pályám legyen, ahol jól érzem magam. Mi ez, ha nem az, aminek örülni kéne? Születhettem volna Bangladesbe is, ahol 6 éves koromtól fogva dolgozhatnék egy ruhagyárban, amíg meg nem halok...

2019. aug. 4. 22:28
 20/20 A kérdező kommentje:

"1 hónap Don-kanyar, -30 fokban, felszerelés nélkül, hogy előtted a szovjet front, melletted meg halnak meg. Na, ez kéne nektek"

Hidd el, én is pont ennek örülnék a legjobban, de teljesen más okokból, mert alapból utálom már az életemet azt, hogy senkinek nem kellek, senki nem fogadja el a méreteimet és semmi veszítenivalóm nem lenne egy háborúban, büszkén halnék meg, mert úgyse lenne egy szép/csinos barátnőm aki hazavárna és egy vadállattá válnék a fronton. Szerinted a háborúkra miért jellemzőek annyira a nemi erőszakolások és a nők bántalmazása? Elképesztően sok frusztráció és feszültség tud felgyülemleni egy férfiben és a rengeteg hozzám hasonló csalódott, komplexusos, nőgyűlölő incelt (az USA-ra már ez se igaz a fegyverek miatt) csak a törvények elrettentő ereje és a börtönvilág rossz hírneve gátolja abban, hogy valami őrültséget kövessen el a nők kárára. Elképesztő súlyos következménnyel járhat a szexuális frusztráció, ha egy csaj a mérete miatt alázza a pasit vagy sorozatos kudarcokat él át a társkeresésben.

2019. aug. 4. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!