Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti hol/hogyan szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hol/hogyan szeretnétek, ha megismerne egy fiú?

Figyelt kérdés
Úgyértem, nyílván furcsa, ha vadidegen odajön hozzátok csak úgy, ha kávézóban, parkban, akárhol vagytok. Tudnátok tippet adni, hol vagy hogyan menjünk oda hozzátok , ha meg akarunk ismerni titeket?

2019. aug. 2. 15:42
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Mondok egy példát

Egy programon voltunk kiskutyával amikor odajött hozzánk egy nagy csapat ember, hogy hagy simogassák meg mert nagyon aranyos. De az egyik pasi nem a kutyával és a barátnőmmel foglalkozott, hanem éreztem hogy megáll mellettem, és a kutyát nézi, de levontam hogy engem fog megszólítani. Ott rontotta el, hogy túl sokáig tartott neki előrukkolni valamivel, és mivel tudtam mire készül kínos volt az a csend, másrészt elég gagyi szövege volt. :D De az ötlet maga jó volt.

2019. aug. 2. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Legalább két évvel előre meghirdetett nyilvános konferencián, nehogy kiegyünk belőled egy darabot. Csináltass biztosítást. Lehetőleg hozz tolmácsot is.
2019. aug. 2. 16:24
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Ez csak a szemelyes velemenyem es preferenciam.

A kavezo nalam kilove, mert oda altalaban azert megyek, hogy kicsit nyugtom legyen.

A park az mar jobb otlet, fesztivalok hatarozottan, mert akkor alapbol nyitottabb hangulatban vagyok.

Moziba egyedul szoktam jarni, szoval amikor a film veget er es mindenki megy kifele, akkor megszolit valaki, komment a filmre, akkor okes a dolog.

Gyakorlatilag olyan helyeken, ahol jol erzem magam. Es ezt onnan latni, hogy mosolygok, es rad is mosolygok.

Az en javaslatom amugy az lenne, hogy mielott odamesz valakihez, probald meg elkapni a tekintetet. Hogy reagal ra. Ha elfordul, vagy aktivan keruli a szemkontaktust, akkor ne tolakodj oda. Ugyse fog osszejonni.

Es ez altalaban nem rolad szol, hanem valami jar a fejeben, faradt, munkabol megy haza es utalja az osszes embert abban a pillanatban.

Nem arrol szol, hogy ronda vagy es egy nonek se kellesz, hanem arrol, hogy a kiszemelt, nem volt elerheto.

2019. aug. 2. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Pl. egy gasztro fesztiválon voltam egy barátnőmmel. Néhány pasi odaült az asztalunkhoz, mert máshol nem volt hely. Köszöntek, jó étvágyat kívántak, érdeklődtek, hogy ízlik-e az étel. Mi nem akartunk ismerkedni, de nem volt kínos, kellemesen elbeszélgettünk.

Sportrendezvényen rendszeresen ismerek meg új embereket. Ilyenkor mindig van közös téma.

3 kutyám van. Rendszeresen odajönnek hozzám megcsodálni őket. (Keverékek, semmi különös, de cukik) Kutyasétáltatáskor ismertem meg talán a legtöbb embert. Férfiakat, nőket vegyesen.

Ami nagyon negatív tapasztalatom volt már több alkalommal, hogy kerékpározás közben (legutóbb a Balatonon) néha megállok egy-egy kis kiülős helyen inni egy üdítőt/sört/fröccsöt. Többször jöttek már oda hozzám nagyon gáz csajozós szöveggel félrészeg pasik. Hívtak már cicának és csajszinak is. Értem én, hogy buli van, meg nyaralás, de délelőtt, vagy kora délután részegen csajozni nem túl menő.

2019. aug. 2. 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Én mindig is úgy képzeltem, hogy egy kávézóban. Ezzel csupán az a probléma, hogy csak külföldön ülök be kávézókba, itthon ritkán, inkább elvitelre kérem.
2019. aug. 2. 16:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Vagyis, akkor a fesztivál a legjobb hely az ismerkedésre, ha nincsenek lány barátaim? Bulizni nem igen szoktam, mert mindig látom, hogy a legtöbb ember már 1 óra múlva azt se tudja hol van és a legtöbb lányt se ebben az állapotában akarnám felszedni
2019. aug. 2. 17:03
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ha Pest kornyeki vagy, akkor a meetup tokeletes. Megismerhetsz uj embereket, kotetlenul, baratok talalhatsz, jot tesz az onbizalomnak, es amugy idovel egyre konnyebb odamenni egy sereg idegen ember koze. De mindenki azert van ott, hogy uj baratokat talaljon.

Ami szamomra jo,hogy nincs randi kenyszer, tehat nyugodtan adhatom onmagam, vagyis az emberek jobban meg tudjak ismerni egymast. Es utana kesobb eldonteni "hmm ezzel a lannyal olyan jokat lehet dumalni, mi lenne, ha elhivnam valahova kettesben"

2019. aug. 2. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

elmondok egy példát: egyedül sétáltam, egyébként magányos voltam, és odajött hozzám egy vadidegen, hogy meg szeretne ismerni, már nem tudom, milyen szöveggel. Persze egyből mondtam, hogy nem érdekel (ez egy alapvető reflex szerintem minden nőnél, hogy védi magát az ilyen váratlan helyzetekben)

Utána végülis mégis tök jól elbeszélgettünk, egész hosszasan, és akkor már lett volna kedvem megismerni.

De ő már nem kérdezte meg, hogy akkor most legyen-e valami, hanem egyszer csak elköszönt és elment.

Szóval a lényeg az, hogy a bevezető kell előbb, és csak utána kell előállni a farbával, miután már leesett a nőnek, hogy nem vagy veszélyes elmebeteg, aki minden nőt leszólít, ki tudja, milyen céllal.

2019. aug. 4. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!