Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elgondolkodjak?
Figyu, gondolom semmi komoly nem alakult eddig. Hát ezután sem fog. Véletlen nem tudunk valamit a munkája beosztásáról, stb.. Mert nekem ez egy váltott műszakos munkarendnek tűnik, elsősorban a vendéglátásban láttam hasonlót.
Mivel foglalkozik emberünk?
Hát...most gondoljuk végig...lótifutizik ez esetben, autópálya, kb 8-10-12óra vezetés. Én sem nagyon nézegetnék közben telót, az fix.
Viszont másik aspektusból nézve, ha neki ez a fő profilja, jó neki, valszeg így is fog maradni ez a beosztás. Kérdés, hogy neked ebben mi a jó?
Inkább nemnormális, ahogy leírod.
Gyereket egy olyan nőtől, akire mégcsak egy találkát sem áldozunk...
Sajnálom, ettől az infótól leugrott az ékszíj a fejemben.
Ha igazán érdekelnéd, nem csak néha írna. Páromat egy béna chat.hu-n ismertem meg 5 évvel ezelőtt. Minden áldott nem beszéltünk, sokszor éjszakába nyúlóan az első találkozót megelőző két hétben.
Szerintem hagyd a pasit a fenébe. Valami nem stimmel vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!