Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a gyerekes nőket a férfiak 90%-a elutasítja, akkor 10-szer hosszabb időbe telik nekik párt találni, ha nem adják le az igényeiket?
Ötvenszer hosszabb idő = gyerek nélkül egy órán belül tálalsz valakit, ha van gyereked, akkor két nap.
Annyit még ki lehet bírni szex nélkül.
Elvált gyerekes szintén elvált gyerekessel tudd összejönni.
Mivel akinek nincs az A nem akar egyáltalán. B Akar csak sajátot és nem a másét.
#12es C. Két ismerős igényes normális lány csinálta, az új pasinak is szűlt egyet. Erre mondják jut is marad is.
Na van egy 3. nő is. Fehér, a putris kategória határán. Olyan aki az 5 éves fiai melett nem akart dolgozni,reggeltől estig a gyerekeiről tett fel képet. Képek azért szegénységről árúlkodtak. Talált egy pasit most már együtt tőtik a tőtős cigit. Ja 3 hónap múlva már terhes is vt tőle.
Én speciel egyedül vagyok 3 éve, de ez annak is köszönhető, hogy aktívan nem keresek párt, nők között dolgozom, és szinte mindenhová a gyerekkel megyek. Viszont jól érezem magam és eszembe sincs lejjebb adni az igényeimet. Ismerek más anyákat, ők is találtak párt, nem aggódom túlságosan. Nem keresek eltartót, jó a fizum, van saját lakásom, az exem néha még gyerektartást is fizet, ha van munkája.
Viszont olyan ostobákkal, mint a kérdező,eleve nem jönnék össze, tehát nem gond, hogy gyerekem van. Nekem bőven megfelel egy elvált apuka is.Sosem a külsőre mentem, az ex férjem sem volt sem szép sem gazdag, engem más dolgok fognak meg egy férfiban. Így a szexpiaci értéket passzolom, nem érdekel. Tavaly két fiatalabb, helyes jelentkezőt küldtem el, akik komoly kapcsolatra pályáztak. Az egyiket azért, mert még szeretett volna közös gyereket, a másikat pedig azért mert külföldön élt és azt akarta, hogy költözzek ki hozzá a gyerekkel együtt. Hiszem, hogy majd ha eljön az ideje, találok valakit. Ha nem, akkor sincs semmi baj. Elég buta az az elvált nő aki lejjebb adja az igényeit, tekintve, hogy ő már tudja, milyen érzés olyan kapcsolatban élni, ami nem működik. Az élet célja nem egy párkapcsolat, nem tudom, miért olyan nehéz ezt megérteni.
"Vagy a helyzet még ennél is rosszabb, mert a gyereket elfogadó 10%-ba zömével lúzer férfiak tartoznak?"
Hol itt a gond? Lúzer nő, lúzer pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!