Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a gyerekes nőket a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a gyerekes nőket a férfiak 90%-a elutasítja, akkor 10-szer hosszabb időbe telik nekik párt találni, ha nem adják le az igényeiket?

Figyelt kérdés
Vagy a helyzet még ennél is rosszabb, mert a gyereket elfogadó 10%-ba zömével lúzer férfiak tartoznak? Mondjuk ötödannyi a nők számára elfogadható férfi ebben a kategóriában. Akkor 50-szer hosszabb időbe telik a gyerekes nők számára párt találni. Szomorú sors. Ezt csak úgy tudják ellensúlyozni, ha aktívabban keresnek párt. Ezt meg is teszik, alkalmi kapcsolatiak vannak bőven. Általában az a vége ennek, hogy megtörnek és lejjebb adják az igényeiket. Javítsatok ki ha tévedek!

2019. aug. 3. 18:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%

Ötvenszer hosszabb idő = gyerek nélkül egy órán belül tálalsz valakit, ha van gyereked, akkor két nap.

Annyit még ki lehet bírni szex nélkül.

2019. aug. 3. 20:05
 12/18 anonim ***** válasza:
23%

Elvált gyerekes szintén elvált gyerekessel tudd összejönni.

Mivel akinek nincs az A nem akar egyáltalán. B Akar csak sajátot és nem a másét.

2019. aug. 3. 21:14
 13/18 anonim ***** válasza:
60%
#3: döntsd el, hogy eltartót keresnek vagy minimal béres nyomit. A kettő erosen üti egymást. A nogyulolettol a maradék eszed is elment és hülyeségeket írsz.
2019. aug. 3. 21:24
 14/18 anonim ***** válasza:
39%
Egy olyan gyerekes anyukát sem ismerek, aki ne talált volna normális párt magának.
2019. aug. 3. 21:34
 15/18 anonim ***** válasza:
20%

#12es C. Két ismerős igényes normális lány csinálta, az új pasinak is szűlt egyet. Erre mondják jut is marad is.

Na van egy 3. nő is. Fehér, a putris kategória határán. Olyan aki az 5 éves fiai melett nem akart dolgozni,reggeltől estig a gyerekeiről tett fel képet. Képek azért szegénységről árúlkodtak. Talált egy pasit most már együtt tőtik a tőtős cigit. Ja 3 hónap múlva már terhes is vt tőle.

2019. aug. 3. 21:59
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
Ismerősöm 39 éves elvált nő. Három gyereke van, közülük egy autista is. Plusz neveli a nővére egyik gyerekét is, de ő már nagykorú. Talált magának egy gyerektelen, rettenetesen aranyos és vicces pasit, aki mellesleg fiatalabb is nála pár évvel. Pár hete született meg a gyerekük. A férfi mindenképp szeretett volna sajátot. Szóval nem lehetetlen. A nőnek amúgy nyomulnia kellett az eredményért. A férfi egy boltban melózott és a nő vitt neki kávét a szemközti üzletből. :D
2019. aug. 3. 22:04
 17/18 anonim ***** válasza:
77%

Én speciel egyedül vagyok 3 éve, de ez annak is köszönhető, hogy aktívan nem keresek párt, nők között dolgozom, és szinte mindenhová a gyerekkel megyek. Viszont jól érezem magam és eszembe sincs lejjebb adni az igényeimet. Ismerek más anyákat, ők is találtak párt, nem aggódom túlságosan. Nem keresek eltartót, jó a fizum, van saját lakásom, az exem néha még gyerektartást is fizet, ha van munkája.

Viszont olyan ostobákkal, mint a kérdező,eleve nem jönnék össze, tehát nem gond, hogy gyerekem van. Nekem bőven megfelel egy elvált apuka is.Sosem a külsőre mentem, az ex férjem sem volt sem szép sem gazdag, engem más dolgok fognak meg egy férfiban. Így a szexpiaci értéket passzolom, nem érdekel. Tavaly két fiatalabb, helyes jelentkezőt küldtem el, akik komoly kapcsolatra pályáztak. Az egyiket azért, mert még szeretett volna közös gyereket, a másikat pedig azért mert külföldön élt és azt akarta, hogy költözzek ki hozzá a gyerekkel együtt. Hiszem, hogy majd ha eljön az ideje, találok valakit. Ha nem, akkor sincs semmi baj. Elég buta az az elvált nő aki lejjebb adja az igényeit, tekintve, hogy ő már tudja, milyen érzés olyan kapcsolatban élni, ami nem működik. Az élet célja nem egy párkapcsolat, nem tudom, miért olyan nehéz ezt megérteni.

2019. aug. 3. 22:28
 18/18 anonim ***** válasza:
22%

"Vagy a helyzet még ennél is rosszabb, mert a gyereket elfogadó 10%-ba zömével lúzer férfiak tartoznak?"

Hol itt a gond? Lúzer nő, lúzer pasi.

2019. aug. 4. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!