Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Ti is észrevettétek azt a jelenséget, hogy csúnya és átlagos férfiak jóképűnek hiszik magukat?
Gyakori eset.
Mi lehet az oka?
Férfiak, ti jóképűnek hiszitek magatokat?
"Hol jobb az, ha uniformizáljuk a világot? Mindenki gyúrjon, növesszen trendi szakállat, tetováltassa magát össze, legyen domináns? Mi van akkor, ha egyszerűen csak önmaga akar lenni, és azt szeretné ha önmagáért szeretnének?"
Haha, szerintem pont arról ír a kérdező, hogy kipattintott, tetkós, trendiszakállasok hiszik magukat hudeszépnek ezektől. Vagy kicsit fúj magára parfümöt éshudejóképű, vagy azt hiszi ott van mellette a kocsi vagy a haveri kör, aztán hudejóképű lett. Kinek mi.
De a nők nagy része csak egy egészségesen funkcionáló, egészséges és
nem túlzott izomzattal és némi aggyal rendelkező genetikailag viszonylag helyes pasira vágyik. (Persze kinek mi a helyes)
Oké, de a jóképű önmagában mire elég? Én az átlagnál jobban nézek ki egy fokkal, pedig az ég világon semmit sem csinálok magammal, nem költök trendi ruhákra. Viszont van feleségem, családom, kiváló munkahelyem, pénzügyi eszközeim, műhelyem, szerszámaim, gépeim, autóim, ingatlanjaim stb. Elmondhatom hogy stabil az egzisztenciám, az önbizalmamat a saját teljesítményemre alapoztam mindig is. Akkor most én a mai mérce szerint hol állok?
A kérdés prózai volt... :)
13 Én az ilyeneket marhára meg bírtam sérteni, valahogy tehetségem van hozzá. Úgy kifordultak önmagukból hogy nézni is fura volt, hogy valakinek nem hozzájuk volt kedve. Bocsi lufik de a szálkás izmok egy csomó nőnek jobban bejönnek. Az meg hogy éppen 170 vagy 180 plusz, az elhanyagolható a többi tulajdonság mellett.
Egyébként pontosan ahogy a 15 mondja, nem csinál semmit, genetikailag olyan amilyen. Többet számít a genetikai arcforma, felépítés, mint a kor, a lufi izmok, és a többi rátett dolog, mert a genetika alapján találják meg egymást a párok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!