Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek már ezt a jelenséget?
A 20-as éveik elején vagy közepén járó gyönyörű nők mostanság már biztosra mennek és 30-as, 40-es szupergazdag, ámde jóképű palit választanak. Szinte mindenki. Ezt persze azzal indokolják, hogy túl érettek ők a saját korosztályukhoz, de ez természetesen egy gyenge kamu. Az összes ilyen nő egy ordas nagy K.
48f
Na és mi van akkor?
Neked mi közöd ahhoz, hogy ki hogyan éli a saját életét?
Ennyi évesen nem a saját családoddal és pároddal kéne foglalkoznod? Ja, vagy neked egyik sincs. Sz.r ügy.
Gondolom rád egy sem megy, mert akkor valami Michelin csillagosban vacsoráznál valamelyik barátnőddel.
Nem a nőked kell lek-rvázni azért, mert bánt az anyagi helyzeted.
Az én férjem 12 évvel idősebb nálam, én most 31 vagyok. Négy éve vagyunk együtt. Amikor megismertem, jó pozícióban dolgozott a kormányhivatalban. Jól keresett ez tény, de nem ez volt az, amiért össze jöttem vele, hanem mert tudott nekem udvarolni, oda figyelt rám, tudtunk beszélgetni, nem volt elszállva magától, igényesen nézett ki.
A mai napig is tanul, folyton képezi magát, mert így a fizetése is emelkedik, amiből még jobban el tud tartani minket (kisfiunk fél éves) egyáltalán nem szórja a pénzt, tesszük félre, mert ő neki mi vagyunk a fontosak nem ő maga, megtehetné, hogy luxus autót vesz, de számára ez csak külsőség, nem érdekli! Az a fontos, hogy jó minőségű ételeket tudjunk enni, megfelelő minőségű ruhákban járjunk, ne a műszálas szarokba, bármi egyezségugyi dologgal kapcsolatban tudjunk menni magánorvoshoz.
Te, kedves kérdező, mikor helyezted magad elé egy nő jólétét?
Én "csak" egy óvónő vagyok, kevés a fizetésem (jelenleg csed) de kedves és odaadó vagyok, szorgalmas, igényes, jó humorú, valószínűleg ezért választott engem a férjem, mert számomra sem a drága smink és drága ruhák és a fontosak meg, hogy milyen autóval jött értem a randira. A mai világban elég felszínesek az emberek, legalábbis, pár évvel ezelőtt az én korosztályom férfi tagjai a márkás ruhákkal és a tuning autókkal akartak lenyűgözni.
Fejben kell megérni és akkor nem maradsz egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!