Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elutasítanátok valakit a magassága miatt?
Randiznátok olyan sráccal aki ugyanolyan magas, vagy 1-2 centivel magasabb, mint ti?
Mondjuk 170-171 cm lány, 173-174 cm srác?
Az én barátnőm is megmondta őszintén, hogy ha alacsony(abb) lennék akkor valószínűleg nem lenne velem.
184 vagyok.
El.
A legfontosabb dolog a magasság.
Kedves Kérdező, azért nem mindenki ennyire konformista ám. Én 170 körüli nő vagyok, a férjem 160 cm magas. Tőle tudom, mennyi bántás, diszkrimináció éri az átlagnál alacsonyabb fiúkat/férfiakat.
De mi vagyunk az élő példa, hogy vannak ennél fontosabb dolgok. Aki a magasságod miatt lenéz, nem érdemli meg a társaságodat.
8 éve vagyunk együtt, a férjemet a legjobb embernek tartom, aki nagyszerű társ, apa, és az ágyban is tök jó vele;), örülök, hogy annak idején nem utasítottam vissza egy ilyen hülyeség miatt.
Valahogy sosem fogom megérteni hogy a lányoknak miért számít ennyire a magasság. Nekem valahol majdnem az utolsó helyen áll ez a dolog egy működőképes kapcsolatban.
Én pl simán járnék akár 2 fejjel magasabb lánnyal is. Lényeg hogy jó fej legyen meg csinos de a magassága az semmit sem befolyásolna.
29F/176cm
A lányoknak nem fontos tényező a magasság...
..ha a fiú elég magas.. :D
Senkit nem nézek le a magassága miatt, de 180cm alatt nem tartok vonzónak egy férfit, illetve vonzónak tarthatom, de nem randiznék vele, mert hosszútávon nagyon kellemetlenül érezném magam mellette.
171cm/30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!