Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elutasítanátok valakit a magassága miatt?
Figyelt kérdés
Randiznátok olyan sráccal aki ugyanolyan magas, vagy 1-2 centivel magasabb, mint ti?
Mondjuk 170-171 cm lány, 173-174 cm srác?
2019. aug. 2. 08:27
11/33 anonim válasza:
"És mèg mondják nem a magasságod miatt nincs barátnőd"
Vannak alacsonyabb lányok is.
Nem emiatt nincs baratnoje.
12/33 Lazy Lover válasza:
A másik kedvenc dumám :-D csak szólók nekik is magas csávó kell multkor egy 163 cm csaj közölte alacsony vagyok....
13/33 anonim válasza:
Előny, ha kicsit magasabb, de nem feltétel. A 165 centimmel nem volt nehéz ilyet találni, bár a párom se egy égimeszelő, de nem tűnik mellettem alacsonynak.
14/33 anonim válasza:
Nekem eddig 5-ből 3 olyan barátom volt, aki velem egymagas vagy csak pár centivel volt magasabb.
Engem nem zavar, 173 centi vagyok, a mostani párom meg 176.
15/33 anonim válasza:
Én úgy értettem, hogy akkor nem jönnék össze 173 magas pasival, ha 170 cm magas lány lennék. De mivel 157 cm vagyok, összejönnék ilyen magas pasival, konkrétan a párom pont ekkora.
16/33 anonim válasza:
169-179 cm magassal jönnék össze csak.
Én 165 cm vagyok.
17/33 anonim válasza:
#11 Az alacsony lányoknak is magas pasi kell, jól írja a kolléga. Kivétel nélkül mindnek, azoknak is, akik itt az ellenkezőjét hazudják.
18/33 anonim válasza:
Én 178 cm vagyok, nem kell magasabb legyen tőlem, de alacsonyabb se legyen. Ha velem egy magas, az már jó.
19/33 anonim válasza:
En pici vagyok igy nalam a korlat 185cm
Efelett nem erdekela pasi alatta igen 😊
20/33 anonim válasza:
25 éves koromban jöttem össze a 165 magas férjemmel. Én 162.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!