Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak ismerkedésnél miert lett vége az elözö kapcsolatomnak hogy ne nézzenek le? 23 n
Szival ha azt mondom pl megcsaltak, akkor is en vagyok a masik szemében a szánalom hogy engem magyarán palira lehet venni, joforman a baratnöim is röhögnek ha ilyen van mintha en lennék a ket labon jaro szànalom ha nem becsülnek meg.
Ha azt mondom pl mert nem akart anyukajatol elköltözni es velem össze, akkor meg kihozzák ebböl azt higy en nem érek annyit masnak higy kiszálljon az eltartott kényelemböl.
Ha azt mondom mert ellaposodott, kihült, megint maga utsn von akkor ez egy olyan feltételezest hogy velem unalmas lehet az élet
Ha azt mondom a szexualus eletünk volt rossz, akkor mar meg azt a feltetelezest vonná maga utan hogy en problemas lehetek a szexben nem mindegy mit mikor hogyan
Ha olyat mondok az volt a baja hogy nincs penzem vagy munkam nem lehet ram alapozni ezzel megint magam irnam le, de azzal is ha ezt forditva mondanam, hogy mert neki nem volt semmilye es nem akartam eltartani joforman, ez meg olyan mintha engem csak lehuzni akart volna vki amugy nem is lett volna velem
Minden ismerkedesnel MINDIG megkapom ezt a kerdest.
Az igazsag meg hogy mert lecsuktak a baratom es mint romeo es julia nem lehettünk egymasei, sok ev hosszu idö, azalatt megalapoztam(muszaj volt) mashol egy eletet, nem lehet visszacsinalni, megbeszeltük hogy nem tudok visszaugralni es nehezen de elbucsuztunk egymastol. Ebböl adodna ugye, hogy uristen kivel lehettem miert csuktak le, jobb velem szoba sem allni, alja reteghez tartozhatok stb
Mit valaszoljak az ilyen miert lett vege az elözö kapcsolatodnak kerdesekre?
Ha meg nem valaszolok az màr megint gyanus lenne hogy biztos vmit titkolok mert égö vagy barmi szoval megint en jönnek le rosszul a szitubol.
Az igazat mond.
Ha nem mondasz igazat, akkor az utólag úgyis kiderül és onnan kezdve már elveszted a hitelességed.
De ismerkedesröl van szo.
Aki nem ismer az igazsagbol egyböl masgogy itel meg ahogy irtam
Rögtön faggatnak es mietmrt stb aztan röhögnek hogy te egy ilyennel voltal kikkel szobaallsz stb
Ja amugy suli mellett dolgozom is. Volt hogy bejött az ex a munkahelyemre (evek mulva elöször lattam elutazott hozzam nagyon sok km t)erre kerdezte a fönök is hogy ahhoz kepest hogy nem vagyunk együtt latja jol elvagyunk. Ilyen szakitasokat sem latott még..
Erre is mit mondhattam volna
Mond az igazat!
A volt palid, aki anyukája telkén termesztette a füvet nagyon jól keresett eltartott téged, neked nem kellett dolgoznod. Mivel természetbeli juttatást is elfogadott kamatként és ezt sok hölgy igénybe vette, ami rányomta a bélyeget a teljesítményére, veled már kevesebbet tudott foglalkozni és ellaposodott a szexuális életetek, kénytelen voltál kikacsingatni te is. Végül a rendőrség lecsapott a bandára és zárolta a számláját neked pedig megszűnt a pénzforrásod. Még sóvárogsz utána, hiszen ő a te mindened, a lelki társad és a másik feled, ő a te Romeód, de közben faKsz hiányod van és keresed a pótlékot!
Na ugye
Erröl beszelek pont
A helyzet az, hogy mi férfiak sokkal kevésbé vagyunk finnyásabbak a nők terén mint ti nők a férfiak terén. Azaz nekem pl eszembe nem jutna ilyen hülyeségeken agyalni, hanem ujjonganék, hogy végre van valaki aki ismerkedni akar velem.
Aki meg a hibákat keresi, az megnyugtatlak mindenben találni fog. Aki meg nem annak meg úgyis mindegy, mert nem ez alapján ítél meg.
Az jo.
Tölem kivetel nelkül megkerdezik.
Eleve azt sem ertik hogyhogy egyedül van ilyen szep nö. Meg stb. Kapasbol kivancsiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!