Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen személyiségű férfiak nem találnak soha sem barátnőt?
Egyik haverom, vagyis inkább volt haverom durván narcisztikus személyiség. Szexista, a nőkkel lekezelően beszél, 28 évesen semmit nem dolgozott még, anyja tartja el és ki is használja. Nem lehet vele sehova elmenni, kitalálja azt, hogy szorongó és nem akar emberek közé menni. Nem egy szorongó alkat, de eljátsza azt, hogy sajnálják meg. Az élete afelé halad, hogyha nem fog csinálni semmit akkor hajléktalan lesz. Egy éve képes volt megszakítani velem a kapcsolatot, mert USA fan az ember mellé Donald Trump rajongó, én meg mondtam arra az országra és a Trump rendszeréről egy pár kritikát és képes volt ezért megszakítani velem a kapcsolatot, hogy én vagyok a fogyatékos szerinte. :D
Ő mellé egyáltalán nem tudnék barátnőt elképzelni és, ha nem változtat ezeken akkor nem is lesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!