Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen személyiségű férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen személyiségű férfiak nem találnak soha sem barátnőt?

Figyelt kérdés
Nekem szerintem sosem lehet. Mindeneki legkésőbb 18-20 éves kora körül legkésőbb megtapasztalja az első kapcsolatát. Én már 22 vagyok, de még csak olyan lány sem volt aki lehetett volna a barátnőm. Nem találok lányt akivel ismerkedhetnék, de lassan belebolondulok ebbe. Már tényleg nem tudom mit csináljak.
2019. júl. 30. 21:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A személyiség nélküliek? :D
2019. júl. 30. 21:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Balázska személyiségűek.
2019. júl. 30. 21:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen személyiségű pasi találhat barátnőt. A kérdés, van-e önbizalmad, stílusod.

Mert ha egyik sincs, el sem jutsz oda, hogy megvillantsd a személyiséged.

2019. júl. 30. 21:23
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
Rendes,jószívű,jószándékú,átlagos kinézetű.
2019. júl. 30. 21:25
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Hát az itt síró emberek jó 90%-a ilyen.

De pl

- Otthon ül egész nap gép mögött /tv-n.

- 0 Szociális élete van.

- 30 évesen is szűz.

- Anyja /apja tartja el szakképzetlen életében nem dolgozott.

- Valamilyen szenvedélybeteg.

2019. júl. 30. 21:26
 6/12 anonim ***** válasza:

INFJ-k. Ld. én. Bár már volt 3. 😊😁

F

2019. júl. 30. 21:29
 7/12 anonim ***** válasza:
2%
idiota gyerekes poénkodok, aki folyton belevág a mondandodba
2019. júl. 30. 21:30
 8/12 anonim ***** válasza:

5: Lehet, hogy újdonságot mondok, de ahhoz, hogy ne legyen szűz valaki, egy nő is kell.

Egyébként milyen személyiségű?! Pl én: Nem érdeklik a kocsik, foci, utazás, túrázás, az összes ilyen sablonos férfidolog és divatdolgok hidegen hagyja. Vannak barátai, de ezek mély barátságok, nem futó ismeretségek. Ebből következően kb. 10 igaz barátja van, nem 200 félismeretlen. A nőket társnak tekinti, nem "prédának". Alapvetően nem látszik rajta semmilyen anyagi helyzet, nincsenek márkás cipők, órák, iPhone, semmi extra a külsején. Busszal jár. Egyszerű hétköznapi megjelenésű, nem jóképű, de testre nem elhanyagolt, valahol félúton a sportos és a normál testalkat között. Fiatalságát inkább tanulmányokba és nem nők hajkurászásába fektette. Humoros, jókedvű, normális emberke, de semmi izgalmas nincs benne, nem tud külföldi élményekről és mindenféle izgalmas dolgokról beszámolni. A nők kb. átnéznek rajta.

2019. júl. 30. 22:28
 9/12 anonim ***** válasza:

4 alaptípus van a személyiségre vonatkozóan: piros, kék, zöld, sárga, de vannak kevertek is, de 3 kombináció együtt egy emberben ritka.

A kékek, mert túlbonyolítanak mindent.

2019. júl. 30. 22:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Piros vagyok. 31F
2019. júl. 30. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!