Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lennék attól én a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lennék attól én a hülye, hogy csinosnak mondott lányok közeledését elutasítom, mert inkább vagyok egyedül mint olyannal akihez nem vonzódik százszázalékosan?

Figyelt kérdés

Igen 8 éve szingli vagyok és 34 éves vagyok. Rengeteg lánnyal lehetne kapcsolatom, sokszor állítólag főnyeremény típusú nők is adtak volna esélyt, barátaim szerint, de én ezt nem éreztem, egyszerűen nem fogott meg egyikse, úgy érzem nem volt meg bennük az a plusz amiért esélyt adtam volna nekik, lehet nagyok az igényeim, nem tudom, de inkább leélem az életem egyedül minthogy olyannal összejöjjek akiben nincs meg számomra minden.

És emiatt barátaim támadnak engem, miért zavarja őket ha így gondolkozok és ilyen vagyok, olyan furcsa dolog lenne ez? Ti mit gondoltok erről?

2019. júl. 30. 15:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

Nincs tökéletes pár!Meg nincs olyan hogy 100%os egyezősêg!! Olyan van, hogy két ember megismeri egymast, vonzódnak egymához és megtanulnak alkalmazkodni egymáshoz. Már ha hosszabb párkapcsolatot szeretnènek.

Ja, és hát nem mindenkinek való párkapcsolat, főleg ha 100 csinos csajt kidob , mert nincs100% egyezőség :)

2019. júl. 30. 16:33
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
Mit vársz? Szerelem első látásra? Egyedül fogsz megszáradni
2019. júl. 30. 16:57
 13/15 A kérdező kommentje:
12. Miért az olyan sokkal jobb hogy végre van valakim és majd mellette esetleg megcsalnak vagy más nő fog érdekelni, aztán válunk, és megy a hiszti kié lesz a gyerek, kié lesz a ház..... Hát kösz de azt se sokkal jobb, mert ha nincs egyezés, tökéletes egyezés, akkor bizony ez lesz...
2019. júl. 30. 17:02
 14/15 anonim ***** válasza:
7%
nem vagy hulye..valoszinuleg mar tapasztaltad azt,hogy milyen amikor teljesen egyhullamhosszon vagy valakivel,ezert nem adod lejebb.
2019. júl. 30. 17:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy magányos? Nem szeretnél egy társat? A 8 év alatt senki nem tetszett meg? Van ilyen? Azért én bármennyire is válogatós vagyok, szoktam olyan embert látni ritkán akire azt mondom hogy szívesen megismerném.
2019. júl. 30. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!