Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lennék attól én a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lennék attól én a hülye, hogy csinosnak mondott lányok közeledését elutasítom, mert inkább vagyok egyedül mint olyannal akihez nem vonzódik százszázalékosan?

Figyelt kérdés

Igen 8 éve szingli vagyok és 34 éves vagyok. Rengeteg lánnyal lehetne kapcsolatom, sokszor állítólag főnyeremény típusú nők is adtak volna esélyt, barátaim szerint, de én ezt nem éreztem, egyszerűen nem fogott meg egyikse, úgy érzem nem volt meg bennük az a plusz amiért esélyt adtam volna nekik, lehet nagyok az igényeim, nem tudom, de inkább leélem az életem egyedül minthogy olyannal összejöjjek akiben nincs meg számomra minden.

És emiatt barátaim támadnak engem, miért zavarja őket ha így gondolkozok és ilyen vagyok, olyan furcsa dolog lenne ez? Ti mit gondoltok erről?

2019. júl. 30. 15:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Hát ha neked senki sem elég jó, akkor készülj is fel az örök egyedüllétre. Ha neked ez jó🤷🏼‍♀️
2019. júl. 30. 15:05
 2/15 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ebben nincs semmi furcsa vagy hülye, de lehet csak azértt gondolom így, mert én is világéletemben így voltam ezzel :D Én is sokkal szívesebben élnék le egy életet egyedül, mint hogy megalkudjak.
2019. júl. 30. 15:07
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy hülye? Mert esélyt sem adsz nekik. Idő kell ahhoz, hogy megismerj valakit.
2019. júl. 30. 15:12
 4/15 A kérdező kommentje:

3. Ez hülyeség.... Az ember első ránézésre érzi, első beszélgetés után érzi hogy van kémia vagy nincs.

Nyilván mindegyik nőnél adtam esélyt több órákat beszélgettem velük és rengeteg randin vagyok túl

2019. júl. 30. 15:16
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Te szerintem csak egy valakit tudsz szeretni és elfogadni! Saját magadat!
2019. júl. 30. 15:18
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Csak az nem tud megalkudni, aki betegesen nagyra tartja magát.
2019. júl. 30. 15:27
 7/15 anonim ***** válasza:
63%

Egyszerű.

Azért mondják rád, hogy hülye vagy, mert drága "férfi" társaid megszállottai annak, hogy az égből pottyant nő midíg jó, főleg, ha ingyen van.

Tisztelet a kivételeknek!

Mint például neked. Te nem használod ki a nőket.

Mintha egy kicsit női agyad lenne, minden férfinek így kéne gondolkodnia..

Dehát basszus emberek vagyunk.. Kell a tapasztalat és hasonlók... Meg mindenkinek mások az igényei..

Lehet, hogy tudatalatt érezted azt, hogy az a nő, aki így közeledik lazán elmegy bármikor bárkihez így közeledni...

Számodra nem arra van szükség, hogy jöjjön egy nő, hanem NEKED kell odamenned a Nőhöz.

2019. júl. 30. 15:28
 8/15 anonim ***** válasza:
33%

"Csak az nem tud megalkudni, aki betegesen nagyra tartja magát."

Mi abban a beteges, hogy az ember nem éri be akárkivel, hanem inkább megvárja, amíg egy olyan emberrel találkozik, akivel minden fontos passzol? Szerintem pont az a beteg, aki inkább összejön az első szembejövővel, mert nem tud egyedül boldog lenni és a fél életét azzal tölti, hogy csiszolódik a másikhoz, meg állandóan kompromisszumokat keres és megalkuszik. Egy ilyen kapcsolatnál tényleg sokkal de sokkal jobb egyedül.

2019. júl. 30. 15:58
 9/15 anonim ***** válasza:
72%
Szia, én hasonló vagyok, csak nőben! Engem is piszkálnak, inkább a kollégáim, már a falra mászok tőlük.
2019. júl. 30. 16:01
 10/15 anonim ***** válasza:
65%

Akkor vagy hülye, ha közben vágysz kapcsolatra, egy társra. Mert nem vagy képes felfogni, hogy nem így működnek az érzelmek. Tudod, az őrültség legbiztosabb jele: mindig ugyan azt csinálni és más eredményt várni. Ez nagyon igaz.0

De ha közben nem vágysz ilyesmire, akkor meg a barátaid azok.

2019. júl. 30. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!