Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet olyan barátot szerezni, akivel egyezik vagy legalábbis hasonló a kapcsolatról és a világról kialakított képünk és hasonló az érdeklődési körünk és személyiségünk?
Figyelt kérdés
2019. júl. 29. 20:28
11/13 anonim válasza:
Elég sok fura ember van. És tudom, hogy most azt mondanád, hogy mások közel sem olyan furák, mint te vagy, pedig tényleg rengeteg érdekes ember van (csak hogy ne írjam mindig ugyanazt a szót). Én sem vagyok átlagos, nekem is vannak olyan tulajdonságaim, ami miatt egy átlag ember különcnek gondol. Mégis vannak olyan emberek, akiknek az életfelfogása, érdeklődési köre nagyon-nagyon hasonló, vagy éppen megegyező az enyémmel. Tehát nem lehetetlen, csak mint már említettem korábban, ismerkedni kell.
12/13 anonim válasza:
Lehet érdeklődési kör alapján is ismerkedni. Pl facebookon már mindenféle idióta csoport létezik. Ott kiélheted ismerkedési vágyaidat 🙂
Illetve való életben is ott a lehetőség a hobbikon keresztüli ismerkedésnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!