Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre vágynak a nők?

Figyelt kérdés

[link]

"Képzeld el a tökéletes férfit, aki vödrökben hordja be a Duna vizét a belváros utcáiba, csak azért, hogy hajón érkezhessen az ablakod elé. Az embert, aki jó kapcsolatot ápol a családjával, elég zsíros a bankszámlája, és olyan menő az állása, hogy kedved lenne kiírni az adatlapodra.

De persze emellett szégyentelenül jóképű is, és természetesen a hűség mintaképe. A barátaid egyenesen imádják, hiszen rendkívül szórakoztató a humora, mégis mély érzések lapulnak benne - amiket csak neked tartogat. És te erre vársz: a makulátlan pasi és a megfelelő pillanat találkozására - pedig ez nem más, csak a tökéletesség beteges hajszolása."

2019. júl. 28. 09:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%
Ebből annyi igaz, hogy legyen jóképű és kőgazdag, de a romantikus alkat meg a mély érzések kifejezetten hátránynak számítanak a nőknél.
2019. júl. 28. 10:34
 12/20 Rockarc ***** válasza:
97%

Kerdezo, te melyik tulajdonsagoddal hivod fel magadra a nok figyelmet? Nincs tobb kerdesem.

43F

2019. júl. 28. 11:16
 13/20 anonim ***** válasza:
6%
A legtöbb nő a vagináján kívül mást nem tud adni egy ilyen férfinek. Ezt az ilyen férfiak is tudják jól és úgy is kezelik a helyzetet. Na most jönne egy ilyen férfi, mit tudnál még adni neki? Szeretetet? Hűséget? Szép külsőt?agyat? Kismillió csaj megtudja ezt adni, ugyan már. De elvárások azok vannak.
2019. júl. 28. 11:42
 14/20 anonim ***** válasza:
81%
Mit tud adni egy nő? Azt, amit ti soha. Gyereket. Nélkülünk nincs értelme a létezéseteknek. Ha kipusztulnátok mi még több száz évig ellennénk a spermabankokból. Ha mi kipusztulnánk 3 nap után az 50%-otok éhenhalna, a másik 50 szép lassan eltűnne a bolygóról.
2019. júl. 28. 11:52
 15/20 anonim ***** válasza:
Én biztos nem.
2019. júl. 28. 13:21
 16/20 anonim ***** válasza:
52%
A csajok erre a pasira vágynak https://www.youtube.com/watch?v=6-uexxGEARA
2019. júl. 28. 14:38
 17/20 anonim ***** válasza:
7%

Én erre vágytam mindig is. Mivel ennél soha nem adtam lejjebb mindig is ilyen párjaim voltak. Nyilván erősen túlzó a leírás, kőgazdag párom soha nem volt de nem is elvárás, csak az az anyagi helyzet amit én dolgozó nőként hozni tudok. Az meg kifejezetten hátrány ha jó a kapcsolat a családjával mert az emberek elég nagy része nem jó ember, a szülők nagy része megbukik mint szülő. Hogyha valaki ezt nem látja be a saját családja esetében azzal nem jönnék össze.

De a többi annyira alap egy kapcsolatban. Az, hogy lehozzuk egymásnak a csillagokat, hűséges hozzám, baromi jó személyisége és humora van és érzelmes nekem annyira alap. Nem tudok ezekre különleges dolgokként gondolni. Számomra ezek a legalapabb, kötelező dolgok egy kapcsolatban.

Nem érzem álomvilágnak, hogy mindig ilyen férfit kerestem. Részben azért mert találtam is jó párszor, részben meg azért mert szerintem ezek nem különleges hanem alap dolgok amik sok emberben megvannak. Nem szabad ennél kevesebb elvárást támasztani ha valaki normális kapcsolatot szeretne.

2019. júl. 28. 14:42
 18/20 anonim ***** válasza:
10%
#14 Lefordítom: életed legfőbb teljesítménye, hogy felcsináltattad magad.
2019. júl. 28. 14:45
 19/20 anonim ***** válasza:
8%
#14 Tök mindegy, mert amúgy sem vagytok hajlandók szülni. Ha egyszer széles körben elterjednek az élethű robotnők, titeket "igazi" nőket le se fognak szarni a férfiak.
2019. júl. 28. 15:43
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem igazából az olyan egyéniségekre buknak, mint ő

[link]

2019. júl. 28. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!