Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti csak modell kaliberű nővel jönnétek össze?
2019. júl. 27. 22:44
11/20 anonim válasza:
Aranyosabb alatt azt érted, hogy könnyebben kaphatóbban?
Szóval azért aranyosabbak a nem modell kinézetű hölgyeknél az utcán mászkáló "aranyos" lányok, mert azoknál kicsit több esélyed van?
12/20 anonim válasza:
Szerintem a 2. linken lévő arc modell kaliberű, a többi viszont átlagos kinézetűek, de úgy gondolom, hogy szépek mind, így nem lenne kifogásom egyikőjük ellen sem.
14/20 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2019. júl. 27. 23:27
15/20 anonim válasza:
Igazából én a nők felső 70-80%-val összejönnék. De eddig mindenki csak elutasított. Így igazából a nagyon szép nőknél már egyáltalán nem is próbálkozom, mert úgyse lenne esélyem.
Ujjonganék ha teljesen átlagos nőkkel tudnék összejönni. De sajnos még ők is mind csak elutasítanak.
Nem kellenek nekem semmiféle modellek. A narancsbőr, ráncok stb sem zavar egyáltalán.
17/20 anonim válasza:
Igen, de mellette tudjon programozni is, és értsen a kvantum fizikához. :D
18/20 anonim válasza:
Nem! Lehetnek kevésbé előnyös arcvonásai. Egy kevésbé szép arc is lehet roppant vonzó pl egy kedves mosollyal. És igazából az összhatás ami számít.
48Ffi
19/20 anonim válasza:
Nem, valódi emberekkel jövök össze a hibáival és szépségeivel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!