Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire zavaró, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire zavaró, ha valakit így hívnak? Taszító ez a női név?

Figyelt kérdés

Sokszor előfordult már velem, h egy helyes srác leszólított, jót is beszélgettünk. De amikor a bemutatkozásra került a sor, a fiúk egy része azt mondta, h idegesíti őket a nevem. Emiatt nem is akarták folytatni az ismerkedést.

Én szeretem a nevemet, nem látok benne hibát és az exeimet se zavarta legjobb tudomásom szerint.

Anitának hívnak.

Mit gondolsz erről, van alapja az ellenszenvnek?

25N

2019. júl. 26. 22:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
69%
Pedig szexi nők, akik Aniták. Már akiket ismerek. Nekem tetszik, ahogy az Andrea, Abigél, Anikó, Bernadett, Fanni, Hedvig, Noémi, Olívia, Petra, Sára, Vivien, Zita.
2019. júl. 26. 22:35
 12/24 anonim ***** válasza:
74%

#10 És mit szólsz az Adolfhoz?

Vajon a szülők mire gondolnak mikor ezt a nevet adták pl. Kósa L Adolfnak? Mondjuk ott tuti valami nagyon jófej felmenőről kapta a nevét, de ezt nem tudjuk mi.

Persze lehet hogy Joszifból is van sok, de valahogy Sztálinra mintha többször hivatkoznának csak a vezetéknevével, mint Hitlerre.

2019. júl. 26. 22:36
 13/24 anonim válasza:
71%
Én is Anita vagyok és találkoztam én is ilyenekkel. Ne foglalkozz velük! Szép neved van. :)
2019. júl. 26. 22:40
 14/24 anonim ***** válasza:
74%
Kamuürügy. Semmi baj a neveddel.
2019. júl. 26. 22:41
 15/24 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
25%

Anita egy szép fiatalos, nemzetközi név.

Még ha Bözsinek hívnának.

De Anita.

Tök korrekt.

2019. júl. 26. 23:13
 16/24 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
2019. júl. 26. 23:15
 17/24 anonim ***** válasza:
40%
Rémisztő ez a név.
2019. júl. 26. 23:20
 18/24 anonim ***** válasza:
22%
Nekem sem tetszik ez a név, nem jó érzés tölt el.
2019. júl. 26. 23:39
 19/24 anonim ***** válasza:
40%
Nekem sem tetszik annyira, de ez nem befolyásolna az ismerkedésben.... ugye ez csak kamu kérdés???
2019. júl. 26. 23:47
 20/24 anonim ***** válasza:
74%
Pedig ez még egy normális név szerinte, én a Dorina, Franciska, Pillangó ilyeneken szoktam forgatni a szemem.
2019. júl. 26. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!