Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tényleg ennyire fontos a külső?
Hihetetlen én is férfi vagyok de amit a férfi társaim művelnek az borzalom. Több férfi társaságban azt tapasztalom, tapasztaltam hogy így nézik a nőket és már egy 65 kgos nőre aki szerintem tök csinos és szép is már rámondják hogy tehén meg uh hogy néz már ki stb.
Tényleg azt látom hogy szinte majdnem minden férfi az ilyen Palvin Barbi típust nézi meg és elismeri hogy "jónő"
#18: A válaszod teljesen fordítva szokott lenni...
Nőtől alig hallani olyat, hogy valaki nem jött be neki elsőre és megkedvelte. Kivételek azok a sztorik, ahol a nő tagadja, hogy a férfi bejött neki, de a vak is látta. Plusz azok a sztorik, ahol utólag kiderül, hogy mondjuk a férfi egzisztenciája milyen jó.
Férfiaktól azért jellemzőbb azt hallani, hogy külsőre nem volt a másik az esete, de adott egy esélyt, mert kedvesnek tűnt a nő vagy ilyesmi.
Hagyjuk már ezt a férfiak vizuálísabb típusú dolgot. Ha valóban így lenne, akkor nem a férfiak sírnának itt naponta, hogy nem találnak nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!