Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tényleg ennyire fontos a külső?
Hihetetlen én is férfi vagyok de amit a férfi társaim művelnek az borzalom. Több férfi társaságban azt tapasztalom, tapasztaltam hogy így nézik a nőket és már egy 65 kgos nőre aki szerintem tök csinos és szép is már rámondják hogy tehén meg uh hogy néz már ki stb.
Tényleg azt látom hogy szinte majdnem minden férfi az ilyen Palvin Barbi típust nézi meg és elismeri hogy "jónő"
#10: Nem, nem ez uralkodik. Az a gáz, hogy kérdéstől függően minden úgy van csavarva, hogy a férfiak a rosszak. Ha elfogadók és nem számít nekik annyira a külső, akkor azért kapnak, mert biztos csak lyuk kell nekik. Ha vannak elvárásaik, amik olyan szintűek, mint a nőké, akkor meg felszínes gyökereknek vannak beállítva. Eldöntenétek, hogy akkor most mi van?
Kapcsolat terén sincsenek nagy elvárásai a legtöbb férfinak külsőre. Akinek nagyok vannak, annak azért, mert ő maga is hoz valami pluszt és megkaphatja. A szomszéd pistabácsi vagy a másik irodában dolgozó janika vagy a suliban melletted ült karcsika nem palvinbarbinál húzza meg a határt.
"Ez az oka annak hogy a legtöbb nő panaszkodik hogy szex után lelép stb..."
Ez meg mégis hogy jön a témához? Ezek a nők lefekszenek valami jó pasival, akiről még a vak is megmondja, hogy csak szexet akar és náluk jobb nőt is megkaphat, aztán sírnak. Ebből átlagot vonni pont olyan, mint amikor valaki vajnatimi anyagiasságát állítja be a női átlagnak. Ja, hogy azért már itt fejletépés jár, a férfiak szidásáért viszont felpontozás?
Nem is tudom, itt az emberek az egész világon csak palvin barbit ismerik és látták?
millió hasonló nő van olyan mint ő , sőt szebbek is vannak.
ő is büdöset sz**arik
"Az a legjobb, mikor ilyen ótvar ronda, kövér pasikat hallok nőket kritizálni, hát az eszem megáll xd"
Nekem meg attól áll meg az eszem hogy egy ilyen férfinak sikerült egy ilyen csinos nőt szereznie úgy hogy nem gazdag
Szerintem úgy vannak vele, hogy ha xideig volt már nekik "tökéletes", akkor úgymond megengedhet magának némi túlsúlyt.
Ismeretlenül mindenki csak külsőre tud szűrni.
33/f
A magyarázatod kissé általánosítás, de a kérdésre a válasz, hogy igen. Persze mindenkinek más és más a szép!
Van egy mondás, ami férfiaknál igaz, "a külső megfog, a belső megtart".
A nőknél pedig fordítva van, "dugd meg az agyát, és benne vagy bugyijában"!
Tehát a férfiak vizuálisabbak, ami nem zárja ki, hogy a nők nem azok, de egy nő előbb szeret meg egy férfit, mert kedveli. A férfi részéről tiszavirág életű a szerelem, ha csak kedvelés van...
#19:
Hét év alatt jöttél rá, hogy nem tetszik?
:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!