Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem vesz észre ez a férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vesz észre ez a férfi?

Figyelt kérdés

Jelenleg 21 éves vagyok, és egy cégnél dolgozom mint tanuló. Az időm nagy részét ott töltöm, rengeteg plusz munkát vállalok. Igyekszem jól teljesíteni, és mindig egy lépést előre jutni.

Lassan 2 éve vagyok itt, időközben pedig beleszerettem egy munkatársamba. 30 éves férfiről van szó, állandós már 5 éve bent.

Rajtam kívül rengeteg nő dolgozik bent, diákok is egyaránt. Javarészt fiatalabbak nálam.

Az illető bent a hangulat ember, mindenki kedveli, mert játsza a humor heroldot.

Sokszor érint meg, (egyedül engem), sokszor lő el kétértelmű poént, mégis én vagyok az egyedüli személy akihez nem hajlandó közeledni. Akinek azt mondja ha rossz napja van hogy nem azért vagyunk itt kedveljük egymást, egyedül engem nem vesz fel az internetes fiókjaira.

Máskor meg kenyérre tudom kenni, mindenki mással mindig egyforma, de néha azt nézem egy bolondnak tart, és leprásnak néz.

Próbáltam csinosabban öltözködni már, felfigyeljen, de rendszerint mindig mást dicsér meg, nekem csak akkor szól oda ha összekentem valamim. Megemlíti észrevettem-e.

Nem akarok feleslegesen futni de fogalmam sincs mit csináljak?

Van valakinek valami bevált tippje?

2019. júl. 23. 14:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt észreveszi,hogy leetted magad,az jobb,mint ha dícsérne,ahogy a többit,aki nemérdekli.Óvodás,durcás gyerek,aki minden nőnek nyomja magát,de más tetszik neki.Ha érted.

Bár jobban járnál,ha nem foglalkoznál egy mindenkivel flörtölgető ki ha én nem kishuszárral.Persze ha kihagyhatatlannak érzed.

Szívatni kell,ùgy hogy közben levegőnek nézed,de azéet jelzed,hogy jó pasi.

2019. júl. 23. 14:36
 2/2 anonim válasza:
100%
Attól h 30 éves még lehet egy éretlen gyerek (majd ha te is elmúltál 30 rájössz, h miről beszélek) Nagyon komolytalannak tűnik a pasi a leírásodból. Nem hinném h ő lesz életed párja, de ha csak kalandot szeretnél és nem félsz a csalódástól, akkor te is adj néha kétértelmű jelzéseket..hátha meghív egyszer fagyizni
2019. júl. 23. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!