Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Követnéd őt vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Követnéd őt vagy nem?

Figyelt kérdés
Pár hete találkoztam valakivel és mint megtudtam, azóta rám gondol. Nos, én is erre a srácra gondolok rengeteget, de valószínűleg tévesen azt hiszi, hogy hiába közeledne felém... Facen nem jelölném be, az túl közvetlen és sok, de az az ötletem támadt, hogy instán kérném a követését, majd ha engedélyezi, akkor ő is eldönthetné, hogy követ-e és utána lép-e majd valamit. Ha nem, akkor így jártam. Nem lettünk ismerősök, csak látjuk egymás fotóit. Mit gondoltok?
2019. júl. 21. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Tiszta dedó. Nyiss felé személyesen, ha már olyan töketlen, hogy nem mer kezdeményezni.
2019. júl. 21. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy még gyerek vagy, és ennek az akciónak "így jártam" lesz a vége.

Ha szeretnél tőle valamit, akkor menj oda hozzá és mondd meg neki.

2019. júl. 21. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Dedo.

Írj rá valamit, ami kapcsolható a talamozasotokhoz.

2019. júl. 21. 18:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Dedó :D hát az a gond, hogy itt kérdezek. Tele van kötekedő érzéketlen emberekkel.
2019. júl. 21. 19:00
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Van tini kategóriai is. Jobban átéreznék a problémád szerintem.
2019. júl. 21. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Pedig tényleg dedó... Általános iskolás tanítványaim gondolkodnak így... :(
2019. júl. 21. 19:17
 7/8 A kérdező kommentje:
A körülmények teljes ismeretében nem mondanátok ezt. Azt viszont azért nem írtam le, mert akkor maguk a körülmények miatt menne a problémázás.
2019. júl. 21. 19:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Írd le a körülményeket, miért van erre szükség? Valakinek kapcsolata van?

Amúgy, privát a fiókja? Mert, ha nyilvános, tök mindegy, nem fogja levágni, hogy miért akarnád "követni".

2019. júl. 23. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!