Ha követnéd, akkor miért követnéd Gellert Grindelwaldot? Vagy ha nem akkor miért nem? (Nyilván fikció de emberi tulajdonságok témakörben)
Nyilván fikció de aki ismeri biztosan gondolkodott már rajta. Hogy akár átvetítve a valósvilágra valamilyen szempontból, tetszenek-e a nézetei, milyen hatással lenne rád.
Éreztél-e valami jogosat a nézeteiben az eddigiek alapján. Van-e valami amit megfigyeltél?
Szóval hová állnál? Miért?
Ugye gondolom nem kell írnom a mottóját, de annak aki nem ismeri:
"For the greater good." 'A nagyobb jóért.'
"A nagyobb ügyért küzdünk."
Nézd,én mugli szülők gyermeke vagyok és egyáltalán nem hiszem,hogy tudnám követni őt.Avval egyetértek,hogy a varázslóknak és boszorkányoknak nem kéne rejtőzködni,de ez is csak a saját biztonságuk miatt van.
Hidd el,muglik között éltem az egész eddigi életem.Habár vannak nagyon nyitottak köztük,de nagyon sok lenne,aki radikális,militarizált csoportokat szervezne és megpróbálná még az irmagját is kipusztítani a mi társadalmunknak.Erre jönne a mi részünkről is egy válaszcsapás és egymást gyilkolnák.Ez nem lenne jó.
Annyira szeretném,ha békésen tudnánk egymás mellett élni.
afriendlyhufflepuff<3
Akár mindkét kontextusban gondolva is. Így tudva, hogy valójában mit ért a "Nagyobb jóért" alatt, tehát, hogy tömegmészárlást rendezni a jó érdekében és akkor ha nem tudnád, csak hirdetett nézeteit ismernéd, miszerint egyenlőség legyen köztük, senki ne rejtőzködjön hanem mindenki vállalhassa önmagát, és legyenek a mágusok "a világ jóindulatú vezetői".
Bármelyikben megfordulna-e a fejedben, hogy kövesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!